От х:

Днес в x:

Тодор Колев и Валентин Танев откриват феста утре

Билетите за три от спектаклите от програмата на театралните празници в Хасково са изкупени още преди седмица. Заради големия интерес на публиката хитът с участието на актьора Асен Блатечки "Побъркани от любов" ще се изиграе два пъти в петък-от 19.00 и 21.00 часа. Това съобщи ден преди началото на феста пиарът на ДКТ "Иван Димов" Богдана Галева. Петото издание на театралното събитие ще се открие със спектакъла "Умирай лесно" и актьорите Тодор Колев и Валентин Танев. Пиесата бе поставена на сцената на хасковския театър от режисьора Крикор Азарян през 2005 година. От тогава спектакълът е игран повече от 200 пъти.

В сряда завесата ще се вдигне за "Дух вкъщи" по Шекспир и Кишон, режисьор Леонард Капон. Куклен театър за възрастни ще покаже феста в четвъртък. Това е единственото представление от програмата, за което още мога да се закупят билети. Гостува спектакълът "Сън в лятна нощ".

Най-малките зрители организаторите канят в Къщите на приказките, които ще бъдат отворени на 18 и 19 юни. Детско шоу и спектакли ще има в на пл. "Свобода", в Кирковото училище, Историческия музей, пред ДКТ "Иван Димов".

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини