От х:

Днес в x:

Преглед на димитровградските вестници

Регионалният седмичник "Тракия 21 век" от тази сутрин е на весникарския пазар. В него можете да прочетете репортаж от посещението на Георги първанов в Димитровград. Цитирани са думите на президента -Да съхраним Димитровград. Държавния глава бе тук за честването на 100-годишния юбилей на училище "Пенчо Славейков".

Темата на вестник "Тракия 21 век" -канализацията на ляв бряг? -Айн,цу цвайн,цу дрън! Първият прекратен проект по ИСПА е факт.Спорът между "Хайткамп" и МРРБ отива на арбитраж.

Галактион благослови Голямо Асеново - материал от посещението на старозагорския митрополит можете да прочетте на страница четвърта във вестника. Пак там ще намерите и дописки от сесия на Общинския съвет този четвъртък.

И теми от Хасково присъстват на страниците на димитровградския седмичник. Военните кандисаха - дават затвора и КЕЧ.а на Хасково. И областния град ще се сбодие с нов хипермаркет, научаваме още от вестника. Строят срещу "Техномаркет" магазин на "Практис" за строителни материали.

На страница "Традиции" на вестник "Тракия 21 век" - Горски извор събира 350 самодейци за Гергьовден. Изложба на пролетни цветя и надиграване обогатяват празника в селото.

Това бяха по-важните теми от регионалния седмичник.

Т.Вълчева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини