От х:

Днес в x:

Счетоводител на разследван от ДАНС се обеси на Великден

Работното място на счетоводителя - бензиностанция ДСА

35 годишния Иван Иванов Тодоров от Харманли се обеси навръх Великден и остави сирачета две деца-на 7 и 8 години. Тодоров е счетоводител на харманлийската бензиностанция ДСА. Тя е собственост на Стилян Алтънков, който миналата година бе разследван от ДАНС за участие в мрежа за пласиране на контрабандно гориво. През април 2009-та Алтънков бе арестуван, а полицаите откриха при акцията 21 тона безакцизно гориво.

Счетоводителят си окачил въжето в неделя 4-ти април. Той бил открит в дома си от свои колеги, които го търсили по работа. Огледът на полицията не е открил следи от насилствена смърт. След направената аутопсия заключението е категорично-самоубийство. Версията се потвърждава и от открито предсмъртно писмо. По неофициална информация то е написано на 3 страници. В него Иван пише че има сериозни финансови задължения и това е единствения начин да помогне на семейството си. Добавя, че бил обладан от „тъмни сили“.

Преди да пристъпи към фаталния акт, той води съпругата и двете си деца до Карнобат от където родом е жена му.

Иван се ползва с името на сговорчив и работлив човек в Харманли. Според негови близки, никой не можел да каже лоша дума за него. Не е давал индикации, че има неразрешими проблеми. Не е ясно и дали все пак наличните такива, са свързани с работата му или са от друго естество.

Младият мъж е погребан вчера в Любимец от където е родом.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини