От х:

Днес в x:

Модните летни обувки - високи, с ресни и капси

Със затопляне на времето се появяват и въпросите как да освежим гардероба си. Тъмната гама, характерна за зимния сезон, ботушите, дебелите дрехи и тежките чанти запращаме към гардероба. С какво да ги сменим?

Eто какви са летните тенденции - високи обувки с каишки, ресни и капси; големи, меки чанти и чанти тип “clutch”. Това са абсолютните хитове на пролет/лято 2010, информира ни rozali.bg.

Обувки за пролет/лято 2010

Модните тенденции при обувките ще задоволят, както най-изтънчения, така и най-ексцентричния вкус. Изключително внимание е отделено на детайлите. Обувки с ресни, каишки, катарами, дантели, капси и вериги – абсолютният “must have” за сезона. Ресните придават атрактивност на цялостната визия, каишките, катарамите и дантелите – елегантност, а капсите и веригите – сексапил. Сами преценете от какви пролетно-летни обувки се нуждаете. Сандали с чорап – толкова са модерни, че е невъзможно да не се отдадеш на тенденцията. Токовете са високи и с нетрадиционни форми.

Обувките с каишки около глезена са особено актуални и изключително елегантни. Обувките с ресни също са в списъка със задължителни покупки за пролет/лято 2010. Гладиаторските сандали, обувките на платформи и балетните пантофки са много актуални, но само ако изберете модели с декоративни елементи, които да убият скуката, забранена през този пролетно-летен сезон. Естествена или изкуствена, крокодилската и змийската кожа отново доминира при изработката на обувките за пролет/лято 2010. Естествен велур, гладка кожа и лак, също заемат достойно място сред предпочитаните материали за пролетно-летните обувки.

Цветовете? Богато разнообразие от неутрални (бежово, бяло, черно, кафяво, сиво, пепел от рози) и ярки (тюркоазено, червено, фуксия, зелено, жълто, оранжево) цветове.

Чанти за пролет/лято 2010

При чантите доминират големите, меки чанти тип “пазарска торба” и чантите тип “clutch”. Големите чанти са с по-голяма функционалност и отново си спечелиха лидерската позиция при чантите за пролетно-летния сезон. Меките и заоблени големи чанти от кожа или плат са по-актуални от правоъгълните и ръбести варианти. Тенденцията чантите да се носят в ръка продължава и през пролет/лято 2010. Куфарни, верижни или декоративни дръжки? Каквито са ви удобни. Чантите тип “clutch” (без дръжки) продължават да заемат водещи позиции при чантите за пролетно-летния сезон. Характерното е, че моделите се стесняват, т.е. преминават от правоъгълна към квадратна форма. Както обувките, чантите също са декорирани с ресни, катарами, капси, вериги и дантели. Идеята е ясна – бягство от скуката.

Крокодилската и змийската кожа са най-актуални сред материалите за изработка на чантите за пролет/лято 2010. Разбира се, няма да сбъркате, ако изберете чанта от велур, гладка кожа, лак или плат.

Цветните чанти изместват класическата черна чанта като покупка за пролет/лято 2010, но тя остава моден лидер завинаги. Неутрална (бежова, бяла, кафява, сива, бледо розова) или ярка (тюркоазена, червена, лилава, оранжева, жълта, зелена), изберете вашата чанта според нуждите и предпочитанията си. Еднакво модерни са.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини