От х:

Днес в x:

Поли Генова с премиера на песен посветена на кауза на УНИЦЕФ

Поли Генова представя най-новата си песен – We Only Have Today. Като национален посланик на УНИЦЕФ за България, Поли посвещава тази песен на каузата за най-добър старт в живота на всяко дете на Детския фонд на ООН. Новият й сингъл вдъхновява и ни кара да подкрепяме децата да не спират да мечтаят, да вярват в себе си и да преследват мечтите си.

Песента, която носи позитивното послание да бъдем до децата тук и сега, беше изпълнена предпремиерно на 1 юни – Световния ден на детето.  

Видеоклипът към „We Only Have Today“ e режисиран от Вито Бонев и е заснет в Националната астрономическа обсерватория „Рожен“ и Планетариума в Смолян. В главната роля е петгодишният Даниел - синът на Поли, който заедно с майка си преоткрива нов и красив свят, плод на детските мечти и въображение. В песента се  подчертава значимостта на времето, прекарано между родителите и децата им, както и колко е важно  те да растат обичани, защитени и подкрепени от семействата си.

С новата си песен Поли се обръща към всички родители с призив да прекарват повече време с децата си, да общуват помежду си и да ги насърчават да опознават света, да вярват в себе си и да преследват мечтите си.

Източник: radiovitosha.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини