От х:

Днес в x:

Джанер Али с две титли на шампионата по вдигане на тежести

Изображение 1 от 4

    Асеновград бе домакин на първи кръг от Държавното лично отборно първенство по вдигане на тежести. Участие записаха 9 от възпитаниците на Живко Архондев. Останалите състезатели на СКВТ "Хасково" не успяха да участват заради травми.
    Отлично представяне в Асеновград направи Джанер Али. При юношите до 109 килограма той спечели титлата с двубой от 293 кг. В същата категория Джанер стана шампион и при мъжете, но с двубой от 290 килограма.

    С две призови класирания е и Мария Колева. При кадетките до 17 години Колева стана първа в категория до 59 килограма. Тя завърши с двубой от 122 кг. Мария участва и при девойките, където е втора с двубой от 110 килограма. При юношите Диян Янчев се нареди втори в категория до 102 килограма. Янчев завърши с двубой от 257 килограма. Втори се класира и Христо Сотиров. При мъжете до 81 килограма той завърши с двубой от 270 килограма. Трети при децата в категория +61 килограма е Златимир Петков. Малко не достигна на Мая Иванова и Георги Делчев да се класират в призовите тройки. Делчев е четвърти при мъжете до 73, а Иванова е четвърта при жените до 59 килограма.
    Задоволително представяне записаха и дебютантите Никол Лозева и Метин Ангелов.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини