От х:

Днес в x:

Излезе новата песен на VICTORIA

В новия си проект, VICTORIA представя вълнуващо послание, което издига важната тема за психичното здраве. Видеото, заснето във впечатляващата сграда на Минната дирекция град Перник, пренася зрителите във един различен свят, където вътрешните гласове на певицата са буквално изобразени и тя се бори сама срещу тях.

„Paradox“ предава силно послание за осъзнаването на вътрешните ни борби и важността да слушаме истинското си АЗ, а не моментните гласове на съмнение и слабост. За песента, VICTORIA и екипът от шведски композитори, избират стила дарк поп, който допълнително подчертава интензивността ѝ.

Екипът зад визуалната продукция е режисьорът Виктория Караколева и оператора Дамян Дамянов, които работят с VICTORIA от доста години и имат заслужена репутация във филмовата и музикална индустрия.

„Paradox“ е първият проект на VICTORIA за 2024 година, който следва изключително успешната ѝ 2023 година. Част от постиженията ѝ бяха договорът с Warner Music Group и превръщането ѝ в ключов артист на компанията за Източно-Европейския регион. С песента си „bloom“, която бе номер 1 еърплей хит в България за 6 поредни седмици, VICTORIA за пореден път се утвърди като един от водещите музикални таланти в страната. Също така, тя бе и най-слушаният български артист в платформата Spotify, с над 1 000 000 уникални месечни слушатели.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини