От х:

Днес в x:

Citroen представи компактен кемпер

Изображение 1 от 3

    Новият Citroen Space Tourer получи нестандартна версия, наречена Holidays. Миниванът е превърнат в компактен дом на колела. Той бе представен на изложение в Щутгарт, а продажбите на модела стартират през пролетта.

    Базиран е на стандартния 4.98-метров Citroen Space Tourer 2024. В покрива му има повдигаща се секция, която увеличава височината на кабината и ви позволява да поставите двоен матрак. При разгънати седалки на втория ред има още две места за спане.

    Вътре е монтирана малка кухня с мивка, газова печка и хладилник. Появяват се и сгъваема маса, както и множество шкафове за багаж. Седалките на първия ред могат да се въртят, оформяйки част от "жилищния" интериор.

    Преносим душ и биотоалетна се предлагат като опции за Citroen Holidays. Има и резервоари за вода и отпадъци, множество USB конектори и безжично зареждане за смартфони

    Citroen Holidays е оборудван с 2=0-литрови турбодизели със 150 и 180 к.с.: в първия случай е монтирана 6-степенна механична скоростна кутия, а във втория - 8-степенна автоматична.

    Оборудването включва дигитален инструментален панел, 10-инчов сензорен екран, камера, както и системи за автоматично спиране, поддържане на лентата и разпознаване на пътни знаци и др.

    Източник: fakti

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини