От х:

Днес в x:

Светлана Николова с премиера на книгата си „На раменете ми“

    Втората си авторска книга представи поетесата от Харманли Светлана Николова пред публика. Тя е озаглавена „На раменете ми“ и съдържа 47 стихотворения. 43 от тях вече са високо оценени и  имат национални и международни награди за поезия.

    Книгата е издадена с подкрепата на Министерството на културата по програма „Помощ за книгата 2023“ след спечелен проект. Нейн редактор е българската поетеса Камелия Кондова.

    Премиерата се състоя в Културен център – Харманли снощи. Сред официалните гости беше областният управител на Хасково Гинка Райчева, която изрази възхищението си от книгата и поздрави авторката. Губернаторът каза, че се изисква смелост, за да умееш да описваш емоциите и чувствата си пред света. Пожела на Светлана Николова още творчески успехи и пълни зали с читателска аудитория.

    Поетесата от Харманли благодари най-искрено на Гинка Райчева и екипа й, че са станали част от една нейна сбъдната мечта – премиерата на втората й книга. Предвидено е представяне на книгата в Хасково през декември.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини