От х:

Днес в x:

Кметове и съветници в Минерални бани положиха клетва

     

    Областният управител на Хасково Гинка Райчева откри тържествената първа сесия на новия Общински съвет на Минерални бани. Тя пожела на избраниците да бъдат здрави и да работят за развитието на общината.

    „Вярвам, че през следващите 4 години ще работите и ще вземате решенията си мъдро, с професионализъм, за да можете не само да задържите, а да превърнете общината в едно привлекателно място за живот. Пожелавам здраве на Вас и на семействата Ви и мъдрост при взимане на решенията, и в края на мандата -удовлетворение от работата“, заяви областният управител.

    Новоизбраните съветници и кметове на кметства положиха клетва, след което същото направи и избраният за четвърти пореден мандат като кмет на общината Мюмюн Искендер.

    „С всички хора, които присъстват днес, Общината свърши много работа през предходните три мандата. Решени бяха основни проблеми. Но свършихме ли това, което  очакват хората? Не! Тепърва предстои още много работа.“, коментира Искендер.

    Най-възрастният общински съветник Ахмет Юнлюсой води първата сесия. В нея, като единствена точка беше изборът на председател на Общинския съвет. Кандидатурите бяха на досегашния председател Мехмед Лятиф и на Екрем Юзеир. С 11 на 2 гласа за поста бе избран Юзеир.

    След изборите за местна власт, от 13 общински съветници 12 са от ДПС, а един е представителят на ГЕРБ.

    В състава на ОбС влизат: Азис Сафет Мехмед, Ахмед Али Фейзи, Ахмед Юсуф Юнлюсой, Екрем Зейнур Юзеир, Ерол Юзеир Юсеин, Ерсан Саид Джефер, Мехмед Гюнай Мехмед, Мехмед Лятиф Шакир, Мюмюн Ахмед Зекир, Найме Мюмюнали Мустафа, Сонер Ферад Сабри, Сунай Сали Хасан от ДПС и от ГЕРБ-Теодора Стефанова Тодорова.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ба
      Бай Танас общественик
      2 0
      21:22, 6 ное 2023
      Честито и на Станко Янков и през новия си мандат след като завърши църквичката да направи и един курбан .
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини