От х:

Днес в x:

Безплатни прегледи за рак на простата в страната

„По-голямата част от градовете в България нямат уролог и това прави профилактиката невъзможна“, сочи проучване на фондация „Утре“, която по време на кампанията за мъжко здраве Movember , фондацията организира безплатни прегледи в различни градове в страната.

На 7-ми и 21-ви ноември безплатни профилактични прегледни ще се провеждат в София, в медицински център „ORANGE MEDICA“ /ж.к. „Люлин“, ул. „109-та“, №19/, прегледите ще се провеждат от д-р Доков, а всички желаещи могат да се запишат за консултация на телефон 0700 14 150.

На 10-ти, 17-ти и 24-ти ноември безплатни профилактични прегледни ще се провеждат в Пловдив, в ДКЦ „Св.Георги“ /бул. Васил Априлов 15а/, прегледите ще се провеждат от доц. Антонов, записване на телефон 032 330 248 или 0889 810 248.

Благодарение на подкрепата на МБАЛ "Д-р Тота Венкова" в Габрово жителите на града ще могат да се възползват от безплатни профилактични прегледи при уролог.

Датата на прегледите е 10-ти ноември, а уролози: д-р Георги Атанасов и д-р Стилиян Ибовски ще провеждат профилактичните прегледи.

Прегледите ще се провеждат в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“, ул. „Д-р Илиев – Детския“ № 1, Отделение по урология, а телефон за записване на час: 066 899 641 (от 09:00 до 12:00 часа) в дните понеделник, сряда и петък (до изчерпване на местата)

Световното движение #Movember напомня, че мъжествеността не е пречка за профилактичната грижа за здравето!

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини