От х:

Днес в x:

Жена пострада при катастрофа между Кадилак и Форд

    Жена пострада леко при катастрофа между Кадилак и Форд в хасковския квартал „Овчарски“. Инцидентът стана около 9 часа днес.

    Зад волана на Кадилака е бил млад мъж. Той потеглил от сервиз за смяна на гуми край булевард „Васил Левски“ и се движел на заден ход по еднопосочната отсечка. В този момент възрастен водач на лек автомобил Форд се движел по улица „Македония“ и тръгнал да прави десен завой по булеварда. Последвал сблъсък, при който са нанесени материални щети. Ранена е съпругата на водача на Форда. Тя имаше рана на лакътя и съпругът й Александър Василев обмисляше да я отведе до болницата за превръзка.

    Младият водач пое вина за случая, тъй като е извършил забранена маневра. Той коментира, че преди катастрофата е посетил близкия автосервиз, тъй като оставил за ремонт гума на другата си кола, която снощи разцепил на бордюр.

    На мястото на инцидента имаше полицаи за изясняване на случая. Шофьорите бяха тествани за алкохол, но промили не са отчетени. Движението на коли в района беше временно затруднено.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини