От х:

Днес в x:

Катастрофа временно затвори магистрала „Марица“

Магистрала „Марица“ временно беше затворена за движение на автомобили. Това съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ към 20:30 часа.

Преобърнал се е микробус. Няма жертви. Временно се ограничава движението по АМ Марица при км 28 в посока Пловдив. Движението се регулира от „Пътна полиция“.

Обходен маршрут: От пътен възел Димитровград по път I-5 в посока Хасково при пътен възел на Хасково се минава по път I-8 в посока Пловдив. От пътен възел Димитровград по I-5 в посока Стара Загора и могат да се включат по АМ „Тракия“.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Лу
    Лудият Макс
    8 -3
    23:46, 15 сеп 2023
    От магистрала Марица е крадено яко когато са я строили и се убедих с очите си наскоро! Изтървах отбивката Димитровград-Хасково идвайки от Свиленград за Хасково. И.. и трябваше да карам доста време и километри докато намеря къде мога да направя обратен завой. Обратният завой се оказа след като излезеш от магистрала Марица и след това караш по магистрала Тракия и на отбивката за Първомай може да се направи обратен завой!!! Между другото преброих 6 надлеза вероятно предназначени за извършване на обратен завой по магистреле Марица , но до тях нямаше асфалтов и въобще никакъв път!!! С една дума мост има път до него няма!
    Ако имахме нормална държава поне някакви обяснения от Лиляна Павлова трябва да даде а тя изчезна под асфалта на нейната магистрала!!!
    • Бъ
      бъзз
      1 0
      17:47, 16 сеп 2023
      Тези шест надлеза са всъщност пасарелки за пешеходци и животни.
      Не са предвидени за връзка с магистралния път.
    • На
      НАБОРА
      1 0
      17:52, 16 сеп 2023
      Можеш да обърнеш посоката на отбивката за манастира Свети Атанасий.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини