От х:

Днес в x:

Свободни места за учители по физическо в региона

Училищните ръководства продължават попълването на екипите си преди началото на новата учебна година.

Има доста свободни места за педагози с различни специалности, които са обявени на страницата на Регионалното управление на образованието в Хасково.

Учители по физическо възпитание и спорт търсят в: СУ "Неофит Рилски"- Харманли, в хасковските гимназии "Цар Иван Асен II" и "Проф. д-р Асен Златаров", както и в ОУ "Иван Вазов" в Свиленград.

В Езиковата гимназия в Хасково има обявени още свободни места за училищен психолог и преподавател по руски език в гимназиален етап, а в свиленградското основно училище търсят и преподавател по математика и информационни технологии, както и учител в занималнята в етап.

Учителите по български език и литература могат да кандидатстват за работно място в ОУ "Св. Климент Охридски" в Хасково и в ПГССИ "Христо Ботев", в град Свиленград. В гимназията в пограничния град има обявено и място за преподаватели по химия и опазване на околната среда. Там се нуждаят още от работник по поддръжката. Свободна позиция за външен лектор по музика е посочена в ОУ "Любен Каравелов" в село Узунджово, а от преподавател по изобразително изкуство имат нужда в СУ "Неофит Рилски"- Харманли.

Свободна позиция е обявена за старши учител по музика в хасковската детска градина №11 "Елхица".

Остава вакантна все още и позицията за учител по математика, физика и астрономия в СУ "Димитър Маджаров"в Маджарово.

За непедагогически персонал има обявени позиции на половин щат за домакин и помощник – възпитател в детска градина "Щастливо детство" в Тополовград и за шофьор на училищен автобус в ОУ "Св.св.Кирил и Методий" в ивайловградското село Железино.

Сред останалите работни места в региона, извън училищната сфера, най-много свободни позиции-100 са обявени за мантажници на кабели.

Владеещите английски език, могат да кандидатстват за офис асистент. Има едно свободно място, обявено за ветеринарен ле

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ак
    Ако смея да попитам
    35 -8
    10:10, 27 авг 2023
    А колко още свободни места за учители ще има, ако всички от тях се пенсионират вече и напуснат системата, защото наближава учебната година, а те се натискат? Кой ги държи тези бабчета пенсионерки, на какво основание, с какви заслуги освен връзките си и дръзкото им нахалство?
  • 2
    Ро
    Родител
    24 -10
    12:36, 27 авг 2023
    Не бих си сложила детето в клас където ще ми го учи изнервена и изхабена пенсионерка. Има много млади с хъс със знания и желание за работа Пенсиите ги дават не случайно на такава възраст. Въпрос на манталитет и възпитание е , че пенсионерите се натискат да работят. Да не са социално слаби?
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини