От х:

Днес в x:

The Weeknd проговори за пикантните сцени с Лили-Роуз Деп в сериала The Idol

The Weeknd отговори на критиките към героя му в противоречивия сериал на HBO The Idol. Публиката беше шокирана и ужасена от откровената му сцена с Лили-Роуз Деп. Вече е наречена дори „най-лошата секс сцена в историята“.

„В това няма нищо сексуално. Въпреки това усещате нещо, докато гледате тази сцена, независимо дали е дискомфорт, или се чувствате отвратени, или се срамувате от героите. Всички тези емоции се натрупват“, каза изпълнителят в интервю за GQ.

Интимната сцена между героя на Роуз-Деп, попзвездата Джоселин и рапъра The Weeknd предизвика фурор по време на прожекцията на филмовия фестивал в Кан. Във втория епизод Джоселин се наранява, докато мастурбира и след това прави любов с мистериозния мъж Тедрос, изигран от The Weeknd. Публиката отбеляза, че епизодът изглежда симулиран и според повечето мнения е неприятно да се гледа. Въпреки факта, че The Weeknd се изказа в защита на героя си, той все пак призна, че го смята за „губещ“.

„Той е презрян, психопат – защо да го разкрасяваш? В това няма нищо наистина мистериозно или хипнотизиращо. И го направихме нарочно с външния му вид, дрехите му, косата му – този човек е шут“, завърши певецът.

Режисьор на проекта е Сам Левинсън, който създаде и друг тежък сериал за HBO – „Еуфория“. В него главната героиня (изпълнена от Зендая) е наркозависима. Сюжетът се занимава с група тийнейджъри, които преживяват сложни процеси, свързани с тях и семействата им. В The Idol фокусът е върху хората, заети в шоубизнеса, като отново Левинсън е безпощаден към персонажите си.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини