От х:

Днес в x:

Предколедно: Маркови обувки на половин цена

Дрехи и обувки с отстъпка до 60 процента предлагат дни преди Коледа бутиците в областния град. В повечето магазини търговците са намалили цените на старите колекции. Ако търсите хубав подарък на сметка, въоръжете се с търпение. Табелите, обозначаващи празничните промоции, само могат да ви хвърлят в заблуждение. В повечето магазини процентът на намалението е различен за всяка отделна стока.

В бутик в центъра памучна рокля на цветя може да се купи за 28 лева. Блузки там са намалени от 33 лева на 18 лева. При панталоните отстъпката не е толкова значителна - от 45 лева цената е смъкната на 36 лева.

Зимните палта все още държат цените си. Върху модел в черно с двуредово закопчаване виси етикет с нова цена 80 лева, намалението е с 9 лева.

Осезаеми са промоциите на спортните стоки от известната марка "Пума". Маратонките от новата колекция слизат от 200 на 140 лева. Ако преди седмица яке на "Ferrari" се е предлагало за 239 лева, вече може да се купи за 167 лева. Актуалните за сезона туристически обувки струват 146 лева, при стара цена от 209 лева.

Бясното препускане по магазините обаче може да ви отведе и до разпродажби, които наистина пестят пари. В магазин край реката пуловери, дънки блузи се предлагат за 10 лева. Зимно яке там може да купите за 29 лева.

При обувките промоциите са най-осезателни за джоба. Намаленията на модели от марката "Gianni" стигат до 60 процента. При обувките "Paolo Botticelli" те са между 20 и 40 процента, можете да се сдобиете с нов чифт ботуши за 30 лева.

Дни преди Коледа находчив търговец примамва клиенти с любопитна табела на витрината: " При покупка над 5 лева - подарък часовник". В магазина се предлагат дрехи и сувенири. Празнична промоция предлага и фризьорски салон в центъра на Хасково. Ако в последния месец от тази година ползвате професионална боя за коса от ателието, подстригването или прическата ще ви бъдат подарък.

Посочените цени са актуални до 1 януари.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини