От х:

Днес в x:

Среднощни гърмежи в кв. „Орфей“. Две коли изгоряха пред блок

    Две коли са се подпалили снощи около полунощ и са изгорели пред блок 7 в хасковския квартал “Орфей“.

    Собствениците и на двата автомобила са от блока. Едната от опожарените коли е Дачия и е такси. Предполага се, че именно от нея е тръгнал пожарът. Имало е взрив, вероятно на газовата бутилка на Дачията, а след това пламъците са се пренесли на паркиралия в съседство автомобил- Фолксваген. Таксиметровата кола е изгоряла напълно, по съседния автомобил също има сериозни материални щети.

    Хората от околните жилищни сгради и от самия блок разказват днес, че са чули силни гърмежи. Според някои това се е случило 30-тина минути след полунощ, други посочват като час-около един. „Събудихме се от силни гърмежи. Внучетата много се изплашиха. После видях пламъците и пожарната“, разказа една от съседките.

    Собственикът на напълно опожарената кола Недялко каза днес, че това е втори автомобил, който губи в пожар. Той е категоричен, че става въпрос за умишлен палеж, а не за техническа неизправност. „Знае се кой пали, но нищо не се случва“, категоричен е мъжът. В момента той остава без препитание.

    Съседите познават Недялко като добър и работлив човек. Знаят, че работи много с таксито си и дори понякога си изкарва препитанието по морето. Те не вярват той да е замесен в някакви далавери и това да е причина за евентуалното подпалване на колата му. 

    Причините за пожара се изясняват.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Аг
      агента
      2 0
      18:10, 18 яну 2023
      Ами като се знае кой пали,защо не го кажеш!Е това мълчание ни погубва!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини