От х:

Днес в x:

Купища гуми, битови отпадъци и кости в покрайнините на Хасково

    Нерегламентирано сметище се е оформило в края на вилна зона „Каменец“, сигнализира читател на Haskovo.net. Това бе потвърдено при репортерска проверка на място днес.

    Вляво от улица „Пещера“ след кръстовището с улица „Елена“ са струпани стари автомобилни гуми, много пластмасови шишета, битови отпадъци и кости от животни.

    На терена днес имаше и крави, вързани за дървета. Животните са собственост на хасковлията Живко Иванов. Той заяви, че купил близкия имот преди 5-6 години, когато заварил струпани старите автомобилни гуми и не знаеше откъде са дошли те, нито кой е изхвърлил битовите отпадъци.

    В читателския сигнал със снимки до Haskovo.net се виждат заклани животни. Относно това, Живко заяви, че една от 15-те му крави е починала при раждането преди дни, но я продал. За животинските кости, мъжът заяви, че те били изхвърлени от касапи от близки и далечни имоти. Според Иванов сигналът е подаден от негов съсед.

    Животновъдът посочи, че един от комшиите му си е оградил имота със стари гуми. „Ако стане пожар, ще изгорят вилите наоколо“, опасява се хасковлията.

    По случая изпратихме запитване до РИОСВ-Хасково, откъдето очакваме отговор.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ст
      Станчо обратното на острото
      17 -3
      12:57, 12 яну 2023
      Е сега. Ама как така? Нали назначих 6 човека още за да пазят точно от това.
      Още 66 ще назнача, че 6 не стигат.
      Дей*а
    • 2
      Ня
      Някой
      13 -3
      13:41, 12 яну 2023
      А сега служба КОРЗ да си оправдаят заплатите ! Точно така --- от горния коментар, назначиха още 6 хрантутници които за никакъв к.р не стават . Като сегашните ---- едни хлапета с най- различни татуси и правят на велики . Кой ли ден ще си изядат боя.....
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Случаен виц

    Последни новини