От х:

Днес в x:

Кризата свали полицаите от патрулките. Братовчед на Бисеров прави фабрика за рекет. Преглед на печата

Кризата свали полицаите от патрулките, пише в челен материал на първа страница днес “Хасковска Марица”. Заради наложените икономии ченгетата в Свиленград вече обикаляли периметъра пеша. И се оказало, че вършели повече работа – спирали не само на известните на всички шофьори засади, но и на най-неочаквани места.

Кризата наистина е подла работа.

Хасково наводнен с афганистански хероин, набляга в заглавието над главата “Хасковска Марица”. Темата е разработена на цялата 5 страница.

Пролет през ноември: 21.8 градуса, четем още на първа страница. Вчерашните температури обаче били с цели 4 градуса по-ниско от рекорда, отбелязан през 2000 година.

ДПС Хасково остана у Искендер, четем в акцента на втора страница. Става дума за общинската организация на доганистите, на която си преизбрали Мюмюн Искендер.

Взрив в ракиен казан прати мъж в болницата, пише в акцента на 3 страница. 57-годишен от Димитровград пострадал, докато варил скоросмъртницата си в събота по обяд.

Шест общини настояват: Без софийски боклук в Харманли, пише в обширен материал на 4 страница. Те явно използват момента, че столицата е без кмет, но това положение няма да е задълго.

Темата е водеща и за “Новинар юг”. 6 общини в сдружение за боклука, четем на първа страница. Новото сдружение трябва да бъде учредено до края на месеца.

Днес решават разпускат ли забавачки и ясли, пише в друг акцент на първа. До петък занятията в училищата са прекратени заради националната грипна епидемия, но за детските градини решението трябва да се вземе на местно ниво.

Братовчед на Бисеров прави фабрика за рекет, пише още “Новинар юг”. Темата за арестувания зам.-генерален директор на НВМС Леонид Лавчев е разработена на цялата 4 страница. Баш ветеринарят бил братовчед на Христо Бисеров, с това се обяснява и възходът му в кариерата. Впрочем с това може би трябва да се обясни и краят й – решетки заради изнудване.  

Депесарски шефове набиват канчетата на бунтарите в Баните, пише в акцента на втора страница. В Баните доганистите отлюспиха кмета на общината Орхан Шабан.

Явно пицата става все по-малка и все по-постна.

Караньотов еврошампион на имения си ден, четем на спортната страница. Състезателят по супермото грабна вчера две шампионски титли – за №1 на България и на Югоизточна Европа в клас SM-S1.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков    

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини