От х:

Днес в x:

БСП – Хасково: Ще работим за социална и сигурна държава

    Ще работим за социална и сигурна държава. Това заяви на пресконференция днес адвокат Смиляна Нитова - водач на листата на „БСП за България“ в Хасково за предстоящите избори за народни представители на 2 октомври.

    „Ние ще работим да възродим политиките, които благодарение на участието на БСП в краткото управление – 7-месечно се постигнаха отлични резултати в областта на социалните услуги, икономиката. Ние ще продължаваме да отстояваме такива политики, имаме платформа, имаме приоритети“, каза още Смиляна Нитова.

    Ден преди старта на предизборната кампания, тя представи част от кандидатите за депутати от Хасковска област. Някои от тях присъстваха на пресконференцията.

    „Нашата листа е напълно обновената. Има много млади хора, но има и хора с опит. Имаме солидно представителство на нашите коалиционни партньори, хора с различни професии и експерти в своята област“, каза Смиляна Нитова. Тя заяви, че в списъка са четирима юристи. Има още инженери, музикални педагози, хора от бизнеса.

    Втори в листата е Богдан Мирославов Кирилов, на 27 години, родом от Хасково. Завършил е средното си образование в ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ в Хасково, след което е завършил „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Бил е сътрудник към народен представител, има опит в частния сектор, а от април тази година е началник на Общинска служба „Земеделие“ в Хасково.

    „Моята кауза е младите хора да останат в България“, заяви младият юрист.

    Трети в листата е Георги Апостолов Бекяров от Свиленград, на 44 години, адвокат по професия. Бил е в сферата на международния транспорт, бил е на ръководна длъжност.

    Пети в списъка е адвокат Васил Иванов Точков, който е коалиционен партньор и председател на „Отечествен съюз“ и ПП „Съюз за отечеството“.

    „Стремежът ни е да обединим лявото пространство“, каза Васил Точков.

    На брифинга присъстваше председателят на общинската структура на БСП в Хасково Камен Тодоров.

    В листата отсъства водачът от предходните избори Владимир Маринов, който е бивш депутат. Този път той е в листата на „Български възход“.

    „Не е в листата ни, поради простата причина, че АБВ вече не е наш коалиционен партньор“, каза Смиляна Нитова.

    „Ние ще водим позитивна кампания и ще се борим за нашето място в политиката, като разясняваме на гражданите нашите приоритети“, каза Смиляна Нитова.

    Предизборната кампания официално започва от утре, 2 септември.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Па
      Папагала радикал
      18 -4
      19:12, 1 сеп 2022
      Ще работите ако влезете .Както върви ситуацията май вие чалгарите и бъхларите ще сте вън благодарение на коалицията с ококорените подменени променени
    • 2
      Ви
      Вие кои сте?
      16 -1
      21:16, 1 сеп 2022
      Всеки случай, не сте спасителите вие!
    • 3
      Jh
      JHB
      11 -2
      22:39, 1 сеп 2022
      Айде на ляво и беж при Путин в бункера!
    • 4
      Ба
      Бай Танас
      11 -3
      23:49, 1 сеп 2022
      Браво на фотографа от Хасковобет ! Още на първата снимка красноречиво се вижда брадясалото момченце в дясно от каката и то ни показва, ако го изберат как с усмивка ще си пълни и тъпче джоба с народна пара !
      Защо за депутати избират все юристи? Да ни крадат законно, а ако не може законно да гласуват и прометят закони и пак да ни крадат съгласно новите измислени закони !
      Тази партия трябва да я забранят, така както на времето Горбачов забрани КПСС !
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини