От х:

Днес в x:

Двама мотоциклетисти в болница след катастрофи вчера

Двама, управлявали мотопеди, са били настанени в болница след пътнотранспортни произшествия. В село Чуково малко след 6 часа вчера 62-годишен мотопедист намалил скоростта, за да пропусне домашни животни в обхвата на пътя. Едно от животните се ударило в превозното средство и наранило водача. Пострадалият бил настанен под наблюдение в кърджалиийската болница. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. На 62-годишния собственик на животните е съставен акт по ЗДвП. Около 19,20 часа в Кърджали 33-годишен паднал на пътното платно с мотопед „Ямаха“, след като изгубил контрол над управлението. Водачът бил транспортиран до Спешното приемно отделение в Кърджали и след преглед настанен за лечение със счупване на ключицата. Не е констатирана употреба на алкохол, съставен е акт по ЗДвП. Около 7,15 часа вчера на кръстовище в кв.“Възрожденци“ в Кърджали след отнето предимство 40-годишен с „Форд“ блъснал „Фолксваген“, управляван от 40-годишна. След удара единият автомобил ударил паркиран „Опел“, а другият паркиран автомобил „Мазда“. Тестът за алкохол на мъжа е с отрицателен резултат, а пробата на жената с техническо средство отчела 0,74 промила. Произшествието е обработено по административен ред по ЗДвП.

Неправоспособен водач бил засечен от служители на РУ-Крумовград да управлява автомобил. 29-годишен се придвижвал с „Фолксваген“ и бил спрян за проверка в село Гулийка снощи около 21 часа. Водачът не представил шофьорска книжка, а при направена справка станало ясно, че вече е бил наказван по административен ред за това нарушение и го извършва повторно. Започната е проверка в РУ-Крумовград, която се извършва от група „Охранителна полиция“.

Екип на пожарната служба в Кърджали загасил запалени отпадъци в контейнер в областния град след подаден сигнал вчера в 9 часа. Няма нанесени щети от огъня, причинен от човешка небрежност.

Сигнал за опасно надвиснали клони над електрически проводници бил подаден вчера в 9 часа. Двамата служители от РСПБЗН-Кърджали отстранили клоните.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини