От х:

Днес в x:

Таланти от градина „Слънце“ със златни медали от Национален конкурс „Път към славата“

    Млади таланти от 15-а детска градина „Слънце“ за пореден път доказаха певческите си умения. Даяна Асенова и Симона Захариева от 4-та възрастова група спечелиха златни медали от Националния конкурс „Път към славата“. Двете деца имат първи награди в категория „Фолклор“.

    Даяна участва и в категория „Звездата на Ваня Костова“, където също спечели златен медал и стана любимка на публиката. В тази група нямаше разделение по възрастови групи и всички участници, включително и на 18 години, пяха в конкуренция.

    Даяна се представи силно и в Националния конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Песенна палитра“, проведен в Карлово. В него тя изпя популярна песен и спечели втора награда.

    В Международния фестивал на изкуствата „Кръстопът на музите“, който се проведе в края на миналата година, Даяна и Симона имат втори награди в категория „Фолклор“.

    Музикален педагог на децата е Фанка Койнарова-Вълчанова, която е и учител по музика в детската градина.

    „Бих искала да благодаря на детската градина, която поема всички такси за всички тези фестивали и конкурси, на които бихме искали да участваме. Благодаря и на родителите, които ни подкрепят на 100%. Най-много благодаря на децата, защото са изключително талантливи и би било жалко да не използваме този техен талант“, каза Фанка Койнарова-Вълчанова.

    „Както се грижим за децата със специални образователни потребности, така имаме програма и работим с талантливи деца", каза директорът Анна Йорданова.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Последни новини