От х:

Днес в x:

Затвориха част от улица заради авария, отстраняват я в петък заради затапен кран от кола

Изображение 1 от 5

    Част от улица „Георги Кирков“ в Хасково беше затворена зарази авария. Повредата се намира на стръмната уличка „Константин Симидчиев“, отвеждаща към площадка „Спартак“.

    На място работеше екип на ВиК-Хасково, който беше разкопал проблемния участък. Оказа се обаче, че служителите на водното дружество не могат да спрат водата в района от главния кран, намиращ се на улица „Георги Кирков“, тъй като върху него имаше паркиран джип. Заради това екипът на ВиК имаше готовност да запълни изкопа с чакъл, за да възстановят движението на автомобили. От водното дружество казаха, че ще продължат работата по отстраняване на аварията утре, за да могат да спрат водата от главния кран.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ко
      Кон
      10 -16
      18:27, 24 фев 2022
      Не******ци все някой им пречи Виж коментара
    • 2
      Дя
      Дядо Коледа иде
      6 -8
      20:09, 24 фев 2022
      Ахахахаха как ся е затвори ли хахах излагацйй
    • 3
      No
      Nostradamus
      18 -7
      22:11, 24 фев 2022
      По-голяма тъпотия не бях чувал. Да изкопаеш дупка и да я закопаеш без да свършиш работата, защото върху крана имало паркиран джип. Абе, ВиК, вие за средство за репатриране тип паяк да сте чували? За полиция, КАТ, да сте чували? Или джипът е на наш човек и не бива да се безпокои за такива битовизми? Ба си простотията. А мен инкасаторката, ако ме няма вкъщи на датата, оревава оратълка, че не могла един месец да ме отчете...
      Бог да пази България!
    Последни новини