От х:

Днес в x:

Три зодии, които са склонни да шпионират

Три зодиакални знака - Риби, Водолей и Дева, са склонни да шпионират някого. Просто им идва отвътре, хем ги влече, хем им се отдава - така са орисани от звездите. Който го може, го може, но дали ще го прави - Вселената ни е дала право на личен избор. Все пак ето ги трите зодии, представителите на които биха имали успех с шпионажа:

Риби

Рибите могат да шпионират както за собствени интереси, така и за да помагат на хора, които смятат за засегнати. При необходимост те са в състояние да покажат истински чудеса на разузнавателното изкуство. Представителите на този знак могат да очароват всеки и не им е трудно да получат необходимата информация, която охотно използват.

Водолей

Водолеите възприемат шпионажа като невинна игра. Те участват в процеса с удоволствие и така получават възможност да покажат своите актьорски умения. Те са щастливи да играят различни роли, които им позволяват да спечелят доверието на хората, от които получават необходимата им информация.

Дева

Девите могат да шпионират, защото понякога чуждият живот ги интересува повече от техния. Представителите на този знак са в състояние да анализират получената информация и да направят правилните заключения. Тяхната сдържаност ги прави истински шпиони - умеят да слушат и чуват информацията, която ги интересува, с толкова безразличен поглед, че и най-пристрастните наблюдатели няма да забележат злонамерен умисъл в поведението им.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини