От х:

Днес в x:

Световен рекорд за залози на ЦСКА - Левски

Скандинавският букмейкър Betsafe.com счупи световния рекорд за залози за един мач, пускайки близо 100 ставки за супердербито на България ЦСКА - Левски. 

Множеството коефициенти са прецедент в историята на този бизнес, като дори най-големите компании в бранша могат да се похвалят с максимум от 40-50 вида различни залози за финали в най-популярните футболни турнири като европейски и световни първенства и Шампионската лига. 

Betsafe раздели своите ставки на две части - едната е в традиционната секция за спортни залози, а другата е в новата част Almost Anyhing, в която се предлагат куп любопитни игри. 

Именно в тази секция се намират ставките за вероятността някой от двамата вратари да вкара гол (коефициентът е 250.00); ЦСКА или Левски да подобри собствения си рекорд за най-голяма победа; тимовете да бъдат разформировани както през 1985 г.; броят тъчове, изпълнени от Йордан Тодоров; както и вероятността срещата да бъде посетена от премиера Бойко Борисов (30.00), президента Георги Първанов (30.00) или Майкъл Чорни (250.00).

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини