От х:

Днес в x:

Премиерите през декември по еТВ

    През месец декември Телевизия еТВ ще Ви предложи богата и разнообразна филмова програма.

    Създаден по едноименната книга на Мелоди Карлсън, не пропускайте романтичното приключение Цяло лято в ефира на еТВ на 2 декември от 21:30 часа.

    Адвокатът от Сиатъл Тиа (Рийзър) отива в Сан Франциско, за да види Yellowfin, ретро яхта, която нейните леля и чичо са превърнали в круиз за вечеря“. Като провоспособен моряк, Тиа се съгласява да е капитан на лодката за лятото, но е изненадана да научи, че бившият й приятел Джейк (Елиът) е готвача на ресторанта. Все още наранена от това как той внезапно е прекратил връзката им преди години, Тиа е решена да не позволи присъствието на Джейк да наруши лятото й.

    Ще бъде ли това лято начало на нов шанс за връзката на дуото?

    Италианската комедия НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА МЕ СПРЕШ очаквайте на 5 декември в Неделно кино с еТВ от 19:30 часа.

    Свикнала да преодолява тегобите на ежедневието, Паола е модерна съвременна жена, която се справя с живота по свой индивидуален маниер.

    Забавната анимация ШАНТАВО СЕМЕЙСТВО ще може да гледате на 12 декември по еТВ от 14:40 часа.

    Семейство Уишбоунс далеч не са обикновеното щастливо семейство. Мама Ема, притежава книжарница, която е потънала в дългове, таткото, Франк е сериозно претрупан с работа и страда под натиска на тираничния си шеф, дъщерята, Фей е самоуверена тийнейджърка, витаеща в облаците с първото си гимназиално влюбване, и синът- гений Макс, който е тормозен в училище. И разбира се това не е всичко - на костюмено парти зла вещица на име Баба Яга ги превръща в чудовища! Ема става вампир, Франк се превръща в чудовището Франкенщайн, Фей в мумия, а Макс във върколак. Заедно това шантаво семейство трябва да преследва вещицата до средата на земното кълбо, за да развали проклятието. През това интригуващо приключение, Семейство Уишбоунс се забъркват в неприятности с истински чудовища, като неустоимият и чаровен граф Дракула, който изповядва своята безкрайна и неумираща любов към Ема. Е, пътят към семейното щастие е пълен с клопки и резки завои, или по-скоро остри зъби.

    Неделно кино с еТВ от 19:30 часа на 12 декември ще Ви предложи Помпей.

    Историята на млад роб (Кит Харингтън, Игра на тронове), превърнал се в гладиатор, който се впуска в надпревара с времето, за да спаси своята любима, заставена да се омъжи за корумпиран римски сенатор. Докато могъщият вулкан Везувий бълва огън и пепел, а Помпей потъва в разруха, Мило и Аврелия се борят за свободата и любовта си.

    Семеен празник е френска драма, която ще може да гледате на 17 декември от 21:30 по еТВ.

    Едновременно забавен и тъжен, филмът на Седрик Кан с Катрин Деньов в главната роля разказва за събитие, което ще тества връзките в едно семейство. Деньов е в ролята на Андреа – глава на семейство, което се събира по повод нейния 70-и рожден ден. Животът на синовете й изглежда наред – големият (Седрик Кан) е тук със семейството си, а малкият, който е по-свободолюбив (Венсан Макан), планира да документира събитието на видео. Появата на психически нестабилната голяма дъщеря

    на Андреа Клер (Еманюил Баркот), която е изчезнала преди три години, отваря стари рани. Те са доста сериозни и за тийнейджърката (Луана Баджарани), която Клер е изоставила.

    Мис Слоун е в ефира на Неделно кино с еТВ от 19:30 на 19 декември.

    В кръга на политическите брокери от най-високо ниво Елизабет Слоун е търсен лобист в окръг Колумбия. Известна е като хитър играч, който винаги прави необходимото, за да спечели. Но когато се изправя срещу най-силния противник в кариерата си, установява, че победата понякога има прекалено висока цена.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини