От х:

Днес в x:

Google Maps и "Монополи"

Hasbro и Google обединиха усилията си и интегрираха Google Maps в най-мащабната игра „Монополи”, създавана някога - „Monopoly City Streets”. 

Всеки играч разполага с 3 млн.долара първоначален капитал. Целта  му е посредством навигация с Google Maps да успее да закупи,  която и да е улица по целия свят, да построи свой имот там и да го отдаде под наем. Победител в играта е този, който закупи повече и по-скъпи имоти и се превърне в „ най-богатият магнат, собственик на недвижими  имоти в целия свят”.

До 27.09 всеки играч имаше възможността да участва в конкурс проектирайки 3D дизайна на сградите, които ще бъдат включени в играта и ще носят неговото име. Сградите бяха проектирани с Google SketchUp. Победителите ще бъдат обявени на 06.10, тъй  като от октомври участниците ще могат да закупуват и строят сгради по „своите” улици. 

Играта започва днес - 09.09.09 и приключва на 31.01.10г. За всички заинтригувани играчи, сайтът на Monopoli и Google Maps е:  http://www.monopolycitystreets.com/ , а блогът е: http://blog.monopolycitystreets.com/.

Източник: etimes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини