От х:

Днес в x:

20-годишен е с опасност за живота след удар от товарен автомобил

20-годишен е с опасност за живота след катастрофа в Свиленград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Инцидентът е станал в 15:20 часа, в двор на дом на улица „Ивайло“, при извършване на ремонтни дейности.

Младежът е блъснат от 29-годишен водач на товарен автомобил Магерус Дойц, извършвайки маневра на заден ход. Бил е притиснат към външна бетонна мивка. Вследствие от това, пострадалият е със счупен таз и вътрешен кръвоизлив в корема. Транспортиран е за лечение в пловдивска болница. Образувано е досъдебно производство.

Двама пътници в коли са пострадали при друга катастрофа в Хасково. Инцидентът е станал вчера в 14:15 часа на кръстовището между булевардите „Освобождение“ и „Илинден“. 47-годишен мъж от село Ковач е шофирал Опел и е предприел маневра завой наляво, при което е отнел предимството на движещо се направо Ауди, управлявано от 41-годишен хасковлия. От удара между тях са пострадали возещата се в Аудито 42-годишна жена, която е с контузия на десен крак и 12-годишен пътник от село Малко градище, пътуващ отзад в Опела. Детето е с контузия на лицето.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини