От х:

Днес в x:

37 °C

Обиски и арести в Димитровград?

  Обиски от службите на МВР и пловдивската прокуратура бяха извършени в Димитровград във вторник, 11 май. По непотвърдена информация в града са претърсвани частен дом и търговски обект, както има информация и за претърсване и на имот в димитровградското село Крум, нямаме потвърждение, че акцията в Димитровград и с. Крум са свързани.

  Към този момент няма официална информация за случилото се на територията на общината. По непотвърдена информация има отведени 2-ма души - управител на димитровградска фирма и доскорошният началник на КАТ София Тенчо Тенев, който е от димитровградското село Крум. По непотвърдена информация, към момента няма повдигнати обвинения и арести.

  Комисар Тенчо Тенев има дълга биография в службите на МВР, като след високата позиция, шеф на КАТ София, преди една година той е поискал да бъде преместен в „Охранителна полиция“-Асеновград. Съпругата на Тенчо Тенев е кметски наместник в димитровградското село Крум. Вероятната причина за акцията е събиране на информация и доказателства за корупционни схеми.

  През целия ден служители на МВР и прокуратурата бяха в района на търговския обект в централната част на града, който е бил претърсван според очевидци.  

  Очакваме официална информация от службите на МВР и Пловдивска прокуратура.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (2)

  • 1
   Хо
   Хош Гелдин
   13 0
   15:43, 12 май 2021
   Хайде,започна се! Тепърва ще излизат схемите“Тука има,тука няма“ наяве.
  • 2
   Така че не е много ясно има ли корупция или е бой между мутри
  Последни новини