От х:

Днес в x:

19 °C

Сметища се образуваха край пътя към картинг пистата в Хасково

  Нерегламентирани сметища се образуваха в Хасково по стария път за Пловдив. Боклуци има изхвърлени на около 300 метра от депото за строителни отпадъци, в посока към картинг пистата.

  Преди дни, на голям куп бяха изхвърлени използвани дрехи и обувки, като част от вещите бяха буквално върху павирания път. Не е ясно дали те са от домакинство или обект за дрехи и обувки втора употреба, каквито преди около четири месеца имаше изхвърлени край пътя за село Узунджово.

  През последните дни обаче отпадъците по пътя за картинг пистата са били опожарени.

  Наблизо има по-малки купове друг вид отпадъци – строителни, стиропор, кашони, вещи, стари автомобилни гуми.

  Хасковлии смятат, че институциите трябва да ограничат разпространението на сметища в района. Но също да се издирят и санкционират замърсителите.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Шо
   Шогун от тука
   25 -2
   18:06, 3 май 2021
   Не народ а мърша!Така е казал поета,и е бил прав явно!А иначе големи претенции и мераци.
  • 2
   Vv
   Vvv
   18 -2
   18:22, 3 май 2021
   Сметищата няма как да се образуват сами!!!!
   • Па
    Паржу
    3 0
    01:09, 4 май 2021
    От ваксината е
  • 3
   Ча
   Ча ги
   17 -4
   18:32, 3 май 2021
   Като връщат и пращат в гарваново ще ги хвърлят . Кмета като издава безмислени заповеди а надзирателите си искат рушвет, оправдават се с кмета,
   общинската полиция гледа да глобява мпста по центъра защото е най-лесно И така се създава корупция И боклуци.
  • 4
   Не
   Не сме народ
   16 -2
   19:53, 3 май 2021
   Не сме народ, не сме народ, а мърша,

   хора, дето нищо не щат да вършат.

   Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!

   "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.

   И не знаем, не можеме, не щеме

   да работим за себе си със време.

   Само знаем и можеме, и щеме

   един други злобно да се ядеме...

   Помежду си лихи, буйни, топорни,

   пред други сме тихи, мирни, покорни...

   Все нас тъпчат кой отдето завърне,

   щот сме туткун, щото не сме кадърни...

   Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -

   а всякому мерамът е развала...   Не сме народ! Не сме народ, а мърша,

   пак ще кажа и с това ще да свърша.   1875
  • 5
   Ня
   Някой
   3 -2
   08:26, 4 май 2021
   Служба КОРЗ да се заеме със случая! Има един "следовател - инспектор" там като Хурейшо, прякора му е "Запаления", той ще ги намери бързо тези които са хвърлили боклуците.
  • 6
   ?
   ?
   2 0
   13:52, 4 май 2021
   Че то две сметища има и на околовръстното.
  • 7
   Хм
   хм
   1 0
   18:46, 4 май 2021
   добре че не са направили пожар.тия акъл нямат.

  Хороскоп за 09.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  По-често се вслушвайте във вътрешния си глас, той е извор на истини и съвети от извора. Ще общувате добронамерено с конкурентите си, с което ще ги спечелите за обща задача. Реагирайки адекватно на създадената ситуация, ще подобрявате имиджа и финансите си. Реализирана мечта.
  09 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  За да дадете всичко от себе си заложете на емоционалните си възприятия. Няма да се лутате в търсене на подходящото решение, но повече предпазливост не ще ви бъде излишна. Близките ще ви стимулират.
  09 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Делова задача ще ви накара да ускорите работата си по нея. В сътрудничество с колеги и партньори ще я приключите в срок, без излишни вълнения. Новости от интимен характер ще ви подтикнат към повече обвързване с партньора. Вести от чужбина ще ви подтикнат към вземане по-бързи решения.
  09 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Служебните въпроси не търпят отлагане, част от времето ви ще е запълнено с тях. Помислите за организацията и реда на работното място, сътрудниците ви/ако имате такива/ също ще се включат в мероприятията. Не пренебрегвайте добрата си форма, има какво да направите, за да се поддържате в нужната ви кондиция.
  09 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Приоритетите на повечето от вас днес са свързани с въпроси, касаещи човека до вас. Стремите се към разбирателство и се опитвате да елиминирате нещата, които ви пречат да го постигнете. Ваш близък ще ви помоли за услуга, с която можете да му бъдете особено полезни. Не отказвайте предложение за вечерта, ще успеете да се отпуснете и да прекарате наистина приятно.
  09 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Възможно е в общуването си днес да срещнете несъгласие по въпроси, които считате за вече решени и това отново да ви върне назад. Отнесете се с повече внимание към чувствата и вълненията на околните и тогава нещата ви ще потръгнат. Често болката ни помага да осъзнаем истини, които подминаваме, без да осмислим.
  09 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Късметът ви днес ще работи и скоро ще се похвалите с осъществени намерения. Умело ще се възползвате от нечие несправяне с работата и ще блеснете със способностите си. Някои ще получат предложение за нова или допълнителна заетост. Промените, към които се стремите ще наложат повишаване на образоваността ви.
  09 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  На работното място ще се чувствате в свои води, изненадите няма да ви стресират и с рутина ще отхвърляте задачите си. Финансовите ви възможности ще пораснат и с желание ще се погрижите за удобството на близките си. Не ви липсва настроение, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си.
  09 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Стрелец Финансови успехи ще ви зарадват. Не е това, от което имате нужда, но на този етап - добре. Ако ви се налага да пътувате, много внимавайте като шофирате. Вечерта се поглезете заедно с любимия човек, като си подарите взаимно нещо вълнуващо.
  09 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Очаквате нещо днес, на което възлагате наистина големи надежди. Не пестите усилията си, за да останете доволни, дори околните ще се опитат да ви бъдат от полза. Постигате своя близка цел, свързана с човек, от когото сте силно привлечени. Разбирате се добра с човек от обкръжението си по въпрос, който сте считали че може да се окаже спорен.
  09 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес много неща ще ви носят добро настроение и създават усещане за сигурност. Сред тях на първо място са близките ви хора, наградете ги с приветливото си поведение и добра дума. При други се очертават постигнати споразумения и финансови придобивки. Ще можете да си позволите и нещо повече за себе си.
  09 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Градивното ви отношение към трудовите ви ангажименти ще ви изведе до финансов успех. Гостоприемни сте и това ще ви натовари с повече грижи. Ще се опитат да ви въвлекат в чужди проблеми. Независимо от желанието да сте полезни се дистанцирайте за момента. Решимостта ви ще ви бъде от полза.
  09 май 2021
  Последни новини