От х:

Днес в x:

От 28 април започва кандидатстването за първи клас в Хасково

Започва кандидатстването за първи клас в училищата в град Хасково, за което е утвърден график със заповед на кмета на община Хасково, съобщиха от общинската администрация.

Кандидатстването ще се осъществява по електронен път на адрес: http://www.priem.haskovo.bg/, рубрика „Прием в първи клас“.

Системата за кандидатстване ще бъде активна от утре, 28 април 2021 г.

Местата за първокласници в училищата в град Хасково са общо 790.

Заявленията за прием се подават от 28 април до 1 юни 2021 г., включително. Резултатите от първо класиране ще бъдат обявени на 3 юни 2021 г. Записването на приетите ученици ще става от 4 до 9 юни 2021 г., включително. Датите за последващото обявяване на свободните места, приемане на заявления и записване, са утвърдени в график, публикуван на сайта на община Хасково.

Подаването на заявления се извършва по електронен път, а при невъзможност от страна на родителите да подадат заявление чрез системата за прием, документите ще се приемат на място в училището, при спазване на физическа дистанция и задължително носене на предпазна маска за лице.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Да
    да
    2 -3
    17:06, 27 апр 2021
    Тая година първи клас ще има ли и пак ще бъдат детето компютъра и виртуалната учителка.Така както сте я подкарали след още една година щракане по клавиатурите малките тамагочита и името няма да могат да си напишат.Ама да парите преди всичко
  • 2
    ЕН
    е не така де
    2 -2
    19:50, 27 апр 2021
    То пък затова такива родители дето все са били пред черните дъски с невиртуалните учителки много знаят - не могат едни документи да подадат по електронен път. Всички искате специално отношение, да говорите от директор до бъдещ учител, че и с чистачките дето без да им е работа трябва да ви чишкат децата! Аман от претенции без никакво покритие! Правилата са за всички - ама всеки от вас си мисли, че е изключение от правилото!
    • Съ
      съгласен
      1 0
      22:33, 27 апр 2021
      Малките маймуни ще станат като големите маймуни които ги възпитават .Ще козируват ще дишат когато им кажат ще бъдат прости и лишени от разум.Защото мама и тати сляпо вярват на телевизора .Ще пишат на шлокавица ще си имат виртуални гаджета и накрая мама и тати вместо внучета ще гледат кучета.Понеже гаменчето няма да може две приказки да върже или щото е модерно ще стане гей или лизбийка.Ето затова това поколение е загубено а следващо може и да няма.
Последни новини