От х:

Днес в x:

Частично безводие в „Орфей”, „Бадема”, „Куба” и част от центъра на Хасково

Частични спирания на водата ще има във всички северни квартали на Хасково - ж.к. „Орфей”, ж.к. „Бадема”, ж.к. „Куба” и част от центъра, съобщиха от ВиК-Хасково.

Причина за това е поредица от възникнали аварии в района на помпена станция „Ябълково”, предизвикани от хидравлични удари в последствие от спиране на електрозахранването.

Частичните спирания на водата в Хасково ще започнат от сутринта на 20.04.2021 г., до отстраняването на авариите.

Дружеството работи денонощно до отстраняването на повредите.

От ВиК съобщават и за безводие в друга част на града. При изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на част от уличната водопроводна мрежа по бул. „Съединение” в участъка от Областно пътно управление до ул. "Булаир", на 20.04.2021г. от 8.00 часа ще бъде спряно водоподаването в посочения участък по бул. "Съединение" (от ул. „Търговска” до ул. „Булаир”). Водоподаването ще бъде възстановено след приключване на строително-монтажните работи.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Заповядайте в моята колиба С мойте дъртаци така... Виж коментара
    • Ха
      Хасково
      2 -5
      11:47, 20 апр 2021
      Делян Добрев министър, кък е?
    • Ми
      Мистър Сенко от Балкана
      2 -4
      12:30, 20 апр 2021
      Здравейте, групичка. Слуховете, че съм emotionally disturbed и че за скрепяване на брачния ми съюз с Айшето е било жертвоприношено И теле са силно преувеличени. Няма да позволя на никого да приказва неверни приказки за моето семейство! В момента съм силно дефектиран и pissed off (вади блистер ривотрил от джоба, докато главата му мистериозно изчезва, а на заден план се появява Великомъченица Ана Дебилна със заповед за прекратяване на трудов договор в ръка и Господи, спаси ме на уста) Проблемите с Дъртия персистират. Продължавам да си търся работа. От завършването на Автото съм работел само в Балкан Юг soon to be EООД като управителка. Баща ми ме назначи като каза че от мен нищо друго няма да излезе. Търся си работа защото снощи се скарахме с него. Пловдивския склад е на загуба и аз реших да се направя на мъж-управителка и му казах да го закрием. Той вика Как така ще го закрием, ние вместо да откриваме нови складове, ще закриваме стари. Продължаваме напред! Обаче аз така се бях вживял в ролята на мъж-управителка и реших да отстоявам мнението си - заинатих се, спора стана адски грозен - накрая го обвиних, че заради него не съм имал никога личен живот, защото той ме ожени за първата срещната преди 15 години, която никога не съм харесвал, подкупвайки родителите и с коч. Размениха се още доста Истини и в крайна сметка той каза на главната счетоводителка да ме изхвърли от управлението. Не съжалявам, защото и без това единствените пъти, в който съм можел да седна на стола му е когато него го няма. Така, относно слуховете, който се носят - искам дълбоко да подчертая че нямам нищо общо с обвиненията за дългогодишен сексуален и психически тормоз. Никога не съм експлоатирал, преследвал и подслушвал, не познавам коне наречени Ана!!! Това са долни инсинуаций. Всички знаят, че харесвам Николай от Димитровград. За фалшиви сертификати с цел избягване на антидъмпингови мита също не съм чувал, аз рядко ходя в офиса. Експерт съм по леПливите вещества и същества. Притежавах две major problem-solving skills - ДПС и татко, сега ми остана само ДПС.
  • 2
    Ид
    ИДИОТИТЕ В КМЕТСТВОТО
    1 -7
    08:49, 20 апр 2021
    Са класически пример че дарвин е прав и няма бог... Виж коментара
  • 3
    Ск
    Скайнет
    13 -1
    09:07, 20 апр 2021
    Това си е редовния номер при валежи и снеготопене да ти спрат водата! Плащаме скъпа вода и пак я няма!
    С тази статия не заблуждавайте читателите си! Водата е спряна от снощи след 12 часа и никой не знае кога ще дойде!
    • Ск
      скитник
      4 0
      11:49, 20 апр 2021
      прав сте ,но не е проблема в ремонта а в това,че тези не пуснаха информация поне 48ч преди да се правят на майстори
  • 4
    Вм
    Вмирисал се хасковлия
    10 -1
    09:13, 20 апр 2021
    Къде им са водонските! Или само на книга се водят че работят?
  • 5
    Ск
    скитник
    3 0
    12:08, 20 апр 2021
    Не е добре
    • Ив
      ИВАН
      2 -1
      15:42, 20 апр 2021
      Къде е Александър -САЛАМА даназначи сина си Д Добрев да вземат още 1000000 лв за джоба си
Последни новини