От х:

Днес в x:

Спипаха пътници в автобус с 6000 безакцизни цигари и контрабандни лекарства

Цигари без бандерол иззеха териториалните полицаи от хасковското управление, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера, на пътя от Димитровград в посока Хасково, униформените са проверили автобус Мерцедес, собственост на кърджалийска фирма, пътуващ от Турция за Кърджали. В хода на проверката, в девет от пътниците от Кърджалийско и Момчилград, са намерени общо 6000 къса безакцизни цигари от различни марки. Собствениците на тютюневите изделия са ги предали с протоколи на разследващите.

При проверка в автобуса полицаите открили и 6000 таблетки от лекарство, съдържащо псевдоефедрин. За негов собственик се обявил 47-годишен кърджалиец, пътуващ в автобуса, който го е предал по стартиралото досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Mu
    Muuu
    11 -2
    11:14, 16 апр 2021
    Може ли без гръмки числа?? Къса... Знаем,че така ги пишат, но късове никой не купува и продава, нито пък облага с акциз. Това прави 300 кутии, т.е. 30 стека..за един автобус с пътници..нормално. какво толкова?
  • 2
    Па
    Пабло Ескобар
    4 0
    12:27, 16 апр 2021
    Браво на полицаите! Майната им на цигарите, но от тези 6000 хапчета с псевдоефедрин, щеше да се направи метамфетамин Боклуците извличат псевдоефедрина и го използват за основна съставка за производство на метамфетамин!
    • Аа
      Ааа
      0 0
      13:32, 16 апр 2021
      Явно тези хапчета не се вписват в местната схема на Кж или Хс....
    • Я да видим кой митничар ги е пуснал.Новите неподкупни гербаджийски палячовци ли?
Последни новини