От х:

Днес в x:

Моторист излетя в канавка, жена пострада при удар между триколка и Фолксваген

Три катастрофи са станали през последните два дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Мотоциклетист е катастрофирал вчера на пътя между минералбанските села Долно Брястово и Спахиево. В 13:30 часа, мъж на 53 г. от Пещера се е движил с мотоциклета си БМВ, излязъл е вдясно от пътя и е паднал в крайпътна канавка. От удара е с фрактури и наранявания, поради което е настанен в болница, без опасност за живота. Съставен му е акт.

Второто произшествие е станало вчера в Любимец. В 17:50 часа на улица „Здравец“, са се ударили Фолксваген, управляван от 18-годишен и триколка с електрически двигател, шофирана от жена на 58 г., и двамата от града. От удара е пострадала жената, която е с натъртване на коляното, прегледана и освободена за домашно лечение.

Водач е пострадал леко в друг пътен инцидент, станал на 10-ти на пътя между Харманли и Тополовград. В 10:23 часа по пътя са се движили колесен трактор, управляван от мъж на 40 г. и лек автомобил Мерцедес с водач 74-годишен харманлиец. Водачът на леката кола се е ударил в сеялката на трактора при разминаване, при което е с натъртване на врата. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини