От х:

Днес в x:

Част от учениците отново в класните стаи от днес в Хасковско

    Частично бе възобновено присъственото обучение от днес. В класните стаи се завърнаха учениците от 1-ви до 4-ти. Заедно с тях прага на училище прекрачиха и по-големите ученици - от 7-ми, 8-ми и 10-и клас, които ще се обучават присъствено в рамките на две седмици. Учениците от останалите класове продължават онлайн обучение, след което следва ротация.

    От 26 април в класните стаи ще се връщат 5-и, 9-и и 12-и клас, а тези от 6-и и 11-и клас – от 17 май.

    Днес учениците от СУ „Васил Левски“ в Хасково бяха допускани в училището при строг медицински контрол.

    От днес се разхлабват и част от другите противоепидемични мерки, наложени с цел ограничение разпространението на коронавируса в страната. От днес заведенията за хранене и развлечения могат да посрещат клиенти в закритите си части при капацитет от 50% и работно време до 23.00 часа. Врати отварят и големите магазини, но при ограничение на броя на клиентите.

    Допуска се и провеждането на културни и развлекателни мероприятия при капацитет от 30% и спазване на дистанция. В четвъртък работа започват моловете, игралните зали и казината, а от 29 април врати отварят нощните барове и дискотеките.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Тъ
      ТЪПИ ГЕЙОВЕ
      3 -3
      11:44, 12 апр 2021
      При нас в област с размерите на хасковска област , имаме същите нива на зарзяване като в хасковска област
      ...............
      Затвориха абсолютно всичко - само хранителните магазини са отворени , аптеките , доставки на храна по домовете от ресторанитите , и бизнеси като части за автомобили , селскостопански машини , разсад и овошки
      • Ко
        Кое
        0 -2
        13:40, 12 апр 2021
        е това "при нас"?
    • 2
      Ал
      Алжоа
      8 -4
      17:55, 12 апр 2021
      Махнете им тия маски,пуснете си ги нормално да се движат,забравете тоя грип.Стига с тая паника.Деца са,разболявали са се и друг път.И ние също.
    Последни новини