От х:

Днес в x:

23 °C

От 12 април отварят заведенията на закрито, от 29 април - дискотеките

От 12 април се възобновяват посещенията в заведенията за хранене и развлечения на закрито. Допуска се използване на не повече от 50% от капацитета им, ограничено работно време в границите между 6.00 и 23.00 часа и носене на защитни маски за лице от персонала. Това гласи нова заповед на министъра на здравеопазването проф. Д-р Костадин Ангелов.

От същата дата могат да бъдат провеждани концерти, отварят музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство. Условието е да не са заети повече от 30% от капацитета на помещенията, да се спазва физическа дистанция от най-малко 1.5 м., носене на защитни маски за лице и използване само на седящи места

От 29.04.2021 г. отварят дискотеки, бар-клубове, пиано барове, бар-вариете и нощни барове, при използване на не повече от 50% от капацитета им и носене на защитни маски за лице от персонала.

От 16.04.2021 г. се допускат посещенията в игралните зали и казина при използване на половината от капацитета им.

От същата дата - 16 април отпадат и ограниченията за работа на обектите, разположени в търговските центрове, гласи заповедта на здравния министър.

Цялата заповед може да видите тук.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

 • 1
  45
  456
  18 -6
  19:13, 8 апр 2021
  Ей ся вече я втасахме!
  • СЯ Кау-нь-те в Гяур-дере ще могат да се раз-пищ-ов-ят и да показват открито своята обич към Бо-ци Рап-о-на и Ах-мед До-ган
  • Ба
   Бай хой
   4 -1
   07:32, 9 апр 2021
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • Ат
   Атакаа
   0 -2
   10:00, 9 апр 2021
   С такива мацки вирус не трябва да ни лови
 • 2
  Хи
  Химената
  16 -5
  19:51, 8 апр 2021
  Самоубийците се задействаха .
 • 3
  Ма
  мандра
  9 -3
  20:33, 8 апр 2021
  Няма да стане тая работа, това да не ти е мандра!
 • 4
  Вс
  Всяка
  5 -3
  21:18, 8 апр 2021
  Всеки четвърт поредната глупост.
 • 5
  Ст
  Станчо
  10 -3
  21:21, 8 апр 2021
  Работа,работа,работа
 • 6
  Dz
  Dzakardo
  3 -3
  22:46, 8 апр 2021
  И Петър си спомни думите на Исус, Който беше казал: Преди да пропее петелът, три пъти ще се отречеш от Мен. И той излезе навън и плака горко.

  Чакам съвсем скоро а ВИЕ господа да се откажете от "Бащицата"
  Дето се вика келепир да има????
  • Хв
   хвани топките на Мойсей
   2 -2
   00:28, 9 апр 2021
   Или ако не успееш хвани си своите мъди и ще идиш направо при свети Петър !
 • 7
  Та
  Та, и
  1 -2
  22:54, 8 апр 2021
  Тази година.
 • 8
  Jo
  John
  5 -3
  23:11, 8 апр 2021
  крийте се в мазето, мишки!
 • 9
  Га
  Гавраджии
  5 -2
  00:51, 9 апр 2021
  Защо не ги отварят по етапно, както училищата? Първо заведението в ляво, после кръчмата в дясно, после дискотеката на втори етаж, после бара в мазето?
 • 10
  Ре
  Реалист
  7 -3
  02:01, 9 апр 2021
  А, натрупаните загуби кой и кога ще им плати?
  Сякаш хората са затворили доброволно...
  Инак, данъци и такси смет си вървят....
  Няма такава държава, и Боко и пасмината му пионки да си заминават, най вече в затвора.

Хороскоп за 18.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Няма да ви липсва самочувствие и то ще се отразява на работата ви днес. Затрудненията ще ги преодолявате по-леко и ще продължавате да търсите предизвикателства, достойни за вниманието ви. Нещата ви ще са наред и ще вървите спокойни напред. Интересуваща ви личност ще отговори на вниманието ви и ще узнаете намеренията й.
18 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Без колебание ще пресечете нечии опити да ви отклонят от намеренията ви днес. Вложили сте достатъчно енергия и няма да допуснете работата ви да пропадне. Мотивирани сте да приключите навреме започнатото, още повече, че очакванията ви са големи. В личен план ви очаква събитие с добър изход за вас.
18 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
От днешния ден може да зависи и успеха на по-нататъшната ви работа. Нужен ви е повече реализъм и трезва преценка за нещата. Тогава едва ли ще срещнете трудности при решаването на проблемите. Можете да се доверите на човек от обкръжението си. Това ще ви свали част от напрежението, което ви се събира напоследък.
18 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Съобразявайки се с развитието на събитията и своето място в тях, ще вземате решенията си в движение. Не по-малко внимание ще отделяте и на проблемите на околните. Подкрепата ви ще се цени, получавайки в замяна уважение и подобаващ реванш. Занимаващите се с право, бизнес, енергетика ще имат своите силни изяви.
18 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще запазите отговорното си отношение към преките си задължения, но няма да криете и търсенията си. Внимателно ще проучвате новите възможности и ще пристъпвате към реализацията им с премерен риск. Ще привлечете към себе си нови хора, запознавайки ги с намеренията си и в съдружие с някои от тях ще реализирате плановете си.
18 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Не се отчайвайте ако делата ви не вървят по план. Имате време да осмислите всичко и да прецените местата, където бъркате. Посъветвайте се с вашите близки хора, те могат да ви дадат ценни напътствия и неоценима подкрепа.
18 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Постарайте се днес да не се нагърбите наведнъж с всичко, което трябва да свършите, защото едва ли ще успеете да постигнете плановете си. Действайте постепенно, като споделяте работата си с хората около вас. Ще се учудите на готовността, с която ще се отзоват околните. Бъдете предпазливи в личните ви взаимоотношения, възможни са спорове.
18 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Проявявате настойчивост днес когато ви се налага да се справяте с даден проблем. Откривате най-доброто решение, за което и хората около вас ще ви бъдат благодарни. В личен план на някои от вас предстои взимането на нелеко решение. Вслушайте се в съветите на околните, но не допускайте те да ви влияят твърде много когато става дума за вашия личен живот.
18 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С много от действията си ще благоприятствате финансовото си, психическо и духовно равновесие. Прагматичните Стрелци ще помислят и за подходящи инвестиции, но се пазете от авантюри. Служебно пътуване ще ви обогати с нови впечатления и ще повиши възможностите пред вас за професионално развитие.
18 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Успявате без проблеми да се справите с голяма част от задачите, които сте планирали. Малко неща ще са в състояние да ви попречат да направите онова, което сте решили. Такива днес едва ли ще срещнете. В личен план се надявате на повече, отколкото реално в момента можете да получите.
18 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Време е да се действа, ако се оставите в плен на колебанията, ще се изгубите. Ще ви се даде избор, от вас зависи да го направите най-добрия. Ще спечелите нечие доверие и ще убедите някого в предимствата на доводите си. На дамите им предстои да изживеят романтичен уикенд.
18 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Финансовите притеснения, които присъстваха в живота ви са на път да отшумят. Материални придобивки, погасяване на задължения и други. Изразен късмет и любовни сполуки. Постиженията в професионалната сфера също ще ви носят удовлетворение. Предстоящо пътуване ще ви постави в трескава подготовка.
18 май 2021
Последни новини