От х:

Днес в x:

18 °C

Затварят бул. „Съединение“ от Пътното към „Христо Смирненски“ заради смяна на водопровод

Изображение 1 от 2

  Започва смяната на водопроводите на част от булевард „Съединение“ и улица „Панорама“ в Хасково, съобщиха от общинската администрация.

  Това ще се извърши в изпълнение на проекти: „Реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в участък по бул. „Съединение“, от Областно пътно управление до читалище „Заря“ и „Изместване на хранитeлен водопровод от ул. „Панорама“ , кв. “Младежки хълм“, в района на стадион „Хасково“.

  Срокът за завършване на тези проекти е 70 дни. Изпълнител на реконструкцията и подмяната на водопроводните мрежи е ДЗЗД „Водстрой-Хасково“.

  Работата по булевард „Съединение“ ще започне в понеделник (12 април 2021 г.) в отсечката от Областното пътно управление в посока ОУ „Христо Смирненски“. Там ще бъде сменен стар компрометиран водопровод с нов - Ф 160. Средствата за смяната на този ключов водопровод са предоставени целево от Правителството, с подписване на споразумение между кмета на община Хасково Станислав Дечев и министъра на МРРБ Петя Аврамова. Целевият трансфер е от капиталовите разходи на МРРБ, програма „Устройство на територията, благоустройство, геозащита, водоснабдяване и канализация“.

  Ремонтът на тази отсечка възлиза на 179 880 лв. с ДДС.

  Във връзка със старта на ремонтните работи по булевард „Съединение“, платното за движение от ОУ „Христо Смирненски“ в посока ОПУ ще бъде затворено, а транспортният трафик ще се пренасочва от кръстовището на Автогарата по булевард „Стефан Стамболов“ в посока ПМГ и надясно в посока площад „Лебеда“ и булевард „България“.

  Работата по изместване на хранитeлния водопровод от улица „Панорама“ , квартал „Младежки хълм“, в района на стадион „Хасково“ е част от същата обособена позиция. Стойността на ремонтните работи там възлиза на 99 000 лв. с ДДС.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (12)

  • 1
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите з... Виж коментара
   • Го
    Гост 1
    6 -2
    13:51, 8 апр 2021
    Алооооооо общината 16 дни бус е на спирка Спартак
    Махнете го бе ОВ.....це
   • Го
    Гост1
    4 -2
    13:53, 8 апр 2021
    Алоооооооо общината махнете буса от площад Спартак който седи от 16 дни там
  • 2
   Ди
   Директорката
   5 -10
   12:46, 8 апр 2021
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите з... Виж коментара
  • 3
   Ха
   Хасковлия
   11 -10
   12:47, 8 апр 2021
   Защо ли печели Водстрой?Питайте Динко Тенев?Баща му е технически в тази фирма ...После не се чудете защо така се случва на национално ниво...
   • На
    На майка му...
    2 -5
    14:21, 8 апр 2021
    А майка му коя е.
   • До
    ДО ХАСКОВЛИЯТА
    6 -4
    15:10, 8 апр 2021
    Защо не питате кмета защо всички поръчки взимат Турците ата строй аа ???????
    ЗАЩО
  • 4
   Си
   Сиси
   6 -7
   13:19, 8 апр 2021
   Аз се чудех защо нямаме вода. От статията не става ясно кога ще бъде възстановено водоподаването. Щом ремонтът ще продължи 70 дена, ще имаме ли воден режим? Отново сме поставени пред свършен факт. Беше редно да се предупредят потребителите преди започването на проекта.
   • Б.
    Б.Шиков
    9 -1
    13:57, 8 апр 2021
    Ами то си пише след 70деня, демек в средата на юни ще дойде водата! До тогава не можеш ли да издържиш без да се къпиш?
   • Об
    Обирай си крушите
    8 -1
    13:58, 8 апр 2021
    Ние сме от ГЕРБ и имаме вода Сиси , така че ела у нас да те подмием. И не забравяй, че сме достатъчно нагли да се държим по този начин с теб !
   • Не
    Не виждам проблем
    8 -6
    14:00, 8 апр 2021
    Би трябвало да може да издържи на всички неудобства, който предлага управлението на диктаторската партия ГЕРБ/ДПС !
   • Си
    СИСИ
    4 -2
    16:43, 8 апр 2021
    Няма 70 дена да ви правят водопровода мега тъп народ сте ей четете малко

  Хороскоп за 18.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Правите неща заслужаващи уважение и с тях печелите симпатиите на хората около вас. Не преследвайте користни цели, не бъдете високомерни към другите, нито пък използвайте познанствата си с цел облага. Само така ще запазите личното си достойнство, а и ще заслужите истински приятели.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Този ден за вас се характеризира с инициативност и добро настроение. С каквото и да се захванете, вършите всичко по най-добрия начин и то така че да удовлетворява изискванията и на най-взискателните хора около вас. Възможно е да ви се наложи да отложите нещо, планирано за днес, което ще ви създаде повече работа впоследствие.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Много от вас ще споделят времето си със семейството и приятелите, в стремежа си да направят деня по-приятен за всички ви. Изразявайки подкрепата си към тях, ще ви стигнат силите да се справите и със своите си задачи. С воля и труд ще преодолеете ограниченията, които ви пречат и ще продължите напред, мотивирани и можещи. Няма да ви липсват внимание и любов.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се поддавайте на натиска на околните. Това едва ли е толкова трудно, колкото изглежда. Вършете работата си безупречно и се съобразявайте с плановете си. Предвид темперамента ви за мнозина от вас това може да се окаже трудно, но днес си заслужава. Ще бъдете доволни от себе си и ще имате стимул да зарадвате вашите близки и приятели.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Следвайки програмата си, ще спазите сроковете и ще представите готов крайния резултат от усилията си. Дамите ще се радват на засилен интерес към тях, което ще бъде допълнителен стимул за работата им. С нечия помощ ще намерите по-пряк път за постигане на целите си и делата ви ще се ускорят.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ако дълго се колебаете как да постъпите по конкретен въпрос може и да изпуснете сроковете и така да затворите вратите пред себе си. Дайте си ясна сметка какво точно искате да постигнете и действайте, след като сте набелязали конкретните стъпки. Потиснете притесненията си, те са неоснователни.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Излъчвате ведрина и сърдечност, и това ви прави приятна компания. В деловите задачи няма да срещате затруднения и с лекота ще вървите напред. Вечерта ви ще бъде приятна. Някои ще предпочетат семейна обстановка сред близките хора. В личен план нещата ви се развиват с променлива скорост.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се поддавайте на емоциите си, най-вече на онези, подтикващи ви към конфликти. Бъдете по-дискретни и не злоупотребявайте с доверието на колегите си. За себе си оставете онези свои преживявания, които разголват душата ви пред другите. Пътувания, служебни или във връзка с отпуската, наложете си да не се притеснявате излишно.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Може би имате нужда да останете насаме със себе си и да обмислите на спокойствие ситуацията. Днес със сигурност ще ви се открие такава възможност, стига да не вземете твърде присърце дребните неприятности на ваш близък.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Някои от вас ще използват деня за екскурзия до по-далечно място. Почивните дни са подходящи за подобно начинание. Промяната ще ви подейства обновяващо. В това ви занимание лесно ще намерите съмишленици и няма да сте сами. Приятели ще ви насочат и към други не по-малко интересни възможности.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Колкото по-бързо и добре отстраните пропуските и грешките си, толкова по-бързо ще се доближите до успеха. Като се има предвид прагматичното ви и целенасочено мислене, няма съмнение, че ще го направите. Събитията ще се развиват динамично, за това покажете устойчивост на характера си и не робувайте на емоциите си.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Натовареността ви създава повече стрес и напрежение, но за отплата ще се радвате на придобивки. И занапред ще продължавате да работите, получавайки това, което желаете. Отделете от времето си на хората и нещата, без които не можете. Очаквани събития ще ви направят активни и в друга сфера.
  18 юни 2021
  Последни новини