От х:

Днес в x:

7 °C

Йоанна Драгнева, Lady B, Shiny Dolls и още най-талантливи приятели на JuraTone в онлайн концерт

Този концерт трябвало да е на живо с достатъчен брой музиканти и певци. Но след като имаме сегашните обстоятелства, трябва да благодарим на Deep Zone Project, че мъдро са решили да ни го предоставят в онлайн студийна версия.

За заглавие на концерта сте са избрали „JuraTone & Неговите Най-талантливи Приятели”, а в него ще видите и чуете с номинирани песни и инструментални пиеси от конкурса FilmFreeway & Hollywood Songwriting Contest 2019, Unsigned Only 2020, както и произведения, подготвяни за реализация на музикален филм – „Ах, тези прослушвания” (All These Auditions), с музика на „JuraTone”.

Това е една по-различна музика, каквато рядко се чува в потопа от комерс, с който сме заляти. И пак да отбележим, че (не)знайно защо филмовата музика е дъ бест като цяло.

Ето заглавията на песните, които са част от репертоара за концерта и информация за техните изпълнители:

1. Intro - „Krozeti” , Инструментална пиеса за филма „Ах, тези прослушвания” (All These Auditions).  Номинация в  американски конкурс за песен „FilmFreeway” & „Hollywood Songwriting Contest” - 2019 – Instrumental Competition – Official Finalist

2. „As long as I have you” – Йоанна Драгнева (Joanna Dark), Песен за филма „Ах, тези прослушвания” (All These Auditions). Номинация в  американски конкурс за песен „FilmFreeway” & „Hollywood Songwriting Contest” – 2019. (Official Finalist Award Winner, Category - Pop). 

3. „Chance To Love You” - JuraTone feat. Lady B, Песен за филма „Ах, тези прослушвания” (All These Auditions) - класирана на полуфинал в американски конкурс за песен (Unsigned Only 2020) в категория AAA (Adult Album Alternative).

4. „I’m lost without you” – Даниела Златанова и Цветелин (Цецо) Атанасов, Песен за филма „Ах, тези прослушвания” (All These Auditions)  

5.„My Love” (Acapella) - Spectrum Vocal Band, Песен за филма „Ах, тези прослушвания” (All These Auditions) - класирана на полуфинал в американски конкурс за песен (Unsigned Only 2020) в категория Vocal Performance: 

6. „I don’t wanna be lonely tonight” – Kristina Ivanova (Tina Black), Песен за филма „Ах, тези прослушвания” (All These Auditions).  Номинация в  американски конкурс за песен „FilmFreeway” & „Hollywood Songwriting Contest” – 2019. категория AA (Adult  Alternative).

7. „Can’t breathe without you” – Йоанна Драгнева (Joanna Dark), Песен за филма „Ах, тези прослушвания” (All These Auditions).  

8. „Because you like” - Lady B & Spectrum Vocal band, Песен за филма „Ах, тези прослушвания” (All These Auditions) - класирана на полуфинал в американски конкурс за песен (Unsignet Only 2020) в категория AAA (Adult Album Alternative).

9. „Be my lover” – Shiny Dolls (Eva/Daniela, Vasilina, Boriyana), Песен за филма „Ах, тези прослушвания” (All These Auditions).  

10. „This Crazy World” - Spectrum Vocal Band, Песен за филма „Ах, тези прослушвания” (All These Auditions) 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 11.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Без близките си хора ще се чувствате самотни и неудовлетворени. Те ви дават сили и подкрепят, което се отразява добре на духа ви. Намерете време и довършете задачите, които планирате за деня, без да се разпилявате в много посоки. Хранете се здравословно, не прекалявайте с алкохола и търсете изход в затрудненията си.
11 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Подхождате сериозно и отговорно към професионалните си ангажименти и това е чудесна предпоставка за бъдещите ви успехи. Имайте предвид нещата, които могат да изникнат в последния момент. Постарайте се да пестите силите си, и не се хабете заради чуждите грешки. Но и не натоварвайте околните с излишни приказки.
11 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Още преди да се захванете с конкретни действия обмислете всяка своя стъпка. Не действайте прибързано, за да не изпуснете златна възможност. Ако се колебаете дали да поискате съвет или не по - добре изберете първото.
11 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Съсредоточете се. Витаете някъде и пропускате важни неща. Не взимате присърце критиката на околните, но в случая е полезно да се вслушате в думите им. У дома ви очаква спокойствие и не е чудно ако се изкушите да не го напускате. Все пак не винаги най-лесният избор е най-добрият.
11 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ситуациите ще се менят динамично и ще ви поднесат вълнуващи моменти. Емоциите ще са в повече, но не разкривайте сърцето си пред хора, които малко познавате. Това ще ви спести неприятности, защото със сигурност в обкръжението ви има хора, които мислят различно от вас. Вечерта ще се разтоварите от стреса по свой начин.
11 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Опитайте да владеете емоциите си днес. Във важен момент ще се наложи да разчитате главно на трезвата си преценка. В противен случай ще имате сериозни неприятности. Няма да ви е трудно да предвиждате събитията и да се подготвите адекватно. Нужно ви е малко спокойствие и търпение за да постигнете целите си.
11 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
С проявената от вас активност ще подобрите финансите си и не на последно място отношенията с близките ви. Навреме ще свършите плануваното и дори повече от това, което сте предвидили, така, че да ви остане време и за почивка. Вгледайте се в партньора си, отгатнете желанията му и му помогнете да ги постигне.
11 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Здравословни проблеми на близък човек ще занимават мислите ви днес. Запазете спокойствието си, всичко е преодолимо. Прекарвайте повече време на чист въздух и търсете компанията на приятни, не натоварващи ви хора. Също така се пазете от недоразумения и не давайте мнение, без някой да иска това от вас.
11 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Стремежът ви към предизвикателства и приключения ще ви въвлече в интересни ситуации днес. Възможно е да ви се открият нови и неподозирани възможности за реализация. Находчивостта и трезвата ви преценка ще ви помогнат да направите най-добрия избор.
11 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Вероятно мнозина от вас копнеят за почивка и при малко повече късмет днес ще успеят да си я осигурят. С дипломатичност и находчивост ще съумеете да заобиколите някои на пръв поглед неотложни ангажименти и ще откраднете този ден само за вас.
11 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Професионалната ви работа се развива успешно. Проектът ви ще бъде одобрен и финансиран от високопоставено място, и това ще ви даде възможност за бъдещо развитие. Не пренебрегвайте и помощта, която ви се предлага от колега, много скоро може да имате нужда от нея.
11 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Различни по вибрации емоции ще насищат деня ви, но е сигурно, че няма да скучаете. Очакванията ви са за повече във финансовата сфера, но бъдете доволни и от това. Предпазливостта ще ви бъде полезна във всяко едно отношение. Не пренебрегвайте чувствата на човека до вас, отнесете се с уважение, ако не погледът ви е насочен другаде.
11 апр 2021

Случаен виц

Последни новини