От х:

Днес в x:

Три промени, които да очакваме от iPhone 13

До представянето на следващия iPhone остават доста месеци, но детайли около тринадесетата генерация телефони на Apple лека по лека започват да изплуват в мрежата.

По данни на Wedbush Apple подготвя 25% повече бройки спрямо iPhone 12, което ни навежда на мисълта, че компанията също така готви атрактивни промени, които ще убедят повече хора да закупят iPhone 13.

Очаква се Apple да запази цялостния дизайн на iPhone 12, но да промени прореза в горната част на екрана, който продължава да изглежда по един и същ начин няколко години подред.

Тази година компанията най-вероятно ще намали размера му и ще измести слушалката над него, казват източници от производствената линия на Аpple, цитирани от Tom's Guide.

Лицето на телефона може би ще претърпи още една значителна промяна и тя ще касае опреснителната честота на екрана, като този път тя ще е 120Hz.

През януари тази година компанията получи патент за екрани със 120Hz, 180Hz и 240Hz, които е много възможно да видим в тазгодишните модели iPhone и iPad.

Третата новост, която iPhone 13 ще предложи, засяга задната камера. Възможно е да видим изцяло нов сетъп от сензори, както и изцяло обновена широкоъгълна камера.

Според Макс Уейнбах от YouTube канала EverythingApplePro селфи камерата също ще предложи значителни промени.

По негови данни Apple планира да внедри LiDAR сензор и в предната част на телефона, който би спомогнал за много по-детайлно и качествено представяне на селфи камерата.

За момента обаче всички тези твърдения са в сферата на слуховете, тъй като от Apple не са потвърдили или отрекли нито едно от тях.

В месеците до септември (или октомври), когато ще бъде представен телефонът, със сигурност ще успеем да отсеем по-достоверните от тях, както и да научим доста повече за новостите в iPhone 13.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини