От х:

Днес в x:

Акцентите по FOX Life и FOX Crime през април

FOX LIFE

Династия, сезон 3
Премиера: 19 април 2021 г., 21:00 ч.
Излъчване: Всеки понеделник от 21:00 ч.
Времетраене: 60 мин
Жанр: Драма

В експлозивния трети сезон на сериала „Династия“ семейство Керингтън ще се изправи срещу непознатото на всички фронтове. Докато се справя с последствията от шокиращия финал на втори сезон, Фалън (Елизабет Гилис) е заобиколена от множество врагове, които искат да я унищожат. Най-големият от тях е собственият ѝ брат Адам, който се вманиачава в идеята за съперничество със сестра си. В същото време Фалън и Лиъм се опитват да поддържат романтична връзка, но скритите тайни от миналото, ще направят това по-трудно от всякога. След една година,  в която е отдадена основно на себе си, Блейк се връща в играта. Той е готов на всичко, за да си върне онова, което му  принадлежи: семейната компания, която Фалън е продала под носа му. Има обаче един проблем – полусестрата на Блейк, Доминик, която отскоро е в града, но е решена да не отстъпва от битката за това, което ѝ се полага по право. Междувременно Сами Джо навлиза в нов и вълнуващ етап от живота си. Докато изживява свободата и тръпката да бъдеш част от висшата класа, той не забелязва опасностите, които наближават. Пътят е пълен с шокиращи обрати. И ако има нещо, което знаем със сигурност, то е, че семейство Керингтън трябва да направи всички по силите си и да се обедини, за да се върне по пътя към върха. 

В ролите: 
Елизабет Гилис като Фалън Керингтън
Даниела Алонсо като Кристъл
Рафаел Де Ла Фуенте като Сами Джо
Сам Ъндърууд като Адам Керингтън
и др.

Лекарите от Чикаго, сезон 3
Премиера: 02 април 2021 г., 20:00 ч. 
Излъчване: От понеделник до петък от 20:00 ч. 
Времетраене: 60 мин
Жанр: Драма 

Завладяващата медицинска драма „Лекарите от Чикаго“  се завръща с трети сезон. В новите епизоди на сериала от наградения с „Еми“ Дик Улф, ще видим как д-р Уил Холстед се справя с предизвикателната си ръководна роля в  спешното отделение, докато изживява романтична връзка с д-р Натали Манинг. Нов и амбициозен хирург ще постави под съмнение способностите на д-р Конър Роудс. Междувременно д-р Сара Рийз  продължава своята специализация при д-р Чарлс, който все още се възстановява от прострелна рана. Докато д-р Итън Чой се грижи за жертвите от престрелките в Чикаго, медицинските сестри Ейприл Секстън и Маги Локууд се справят отлично с потока от работа в спешното отделение. Като ръководител на медицинския център „Гафни“ в Чикаго, Шарън Гудуин продължава да наблюдава и да държи под контрол всичко, което се случва. 

В ролите: Ник Гилфус, Яя Дакоста, Тори Девито, Колин Донъл, Брайън Тий, Оливър Плат и др.

Лекарите от Чикаго, сезон 4
Премиера: 30 април, 20:00 ч.  
Излъчване: От понеделник до петък от 20:00 ч. 
Времетраене: 60 мин
Жанр: Драма

Отдаденият на работата си лекари и сестри от Медицинския център „Гафни“ в Чикаго се завръщат във вълнуващия четвърти сезон на „Лекарите от Чикаго“ – емоционална медицинска драма от изпълнителния продуцент Дик Улф, носител на награда „Еми“.  Новите епизоди проследяват ежедневните битки на живот и смърт на медицинските специалисти. Те трябва да се справят както със спешните случаи в болницата, така и с личните си дилеми и трудни емоционални моменти. В четвърти сезон в спешното отделение ще се появят нови специализанти и модерна операционна зала. 

В ролите: Ник Гилфус, Яя Дакоста, Тори Девито, Колин Донъл, Брайън Тий, Оливър Плат и др.

FOX CRIME

Убийства в Мидсъмър, сезон 17
Премиера: 23 април 2021 г., 22:00 ч. 
Излъчване: Всеки петък от 22:00 ч. 
Времетраене: 120 мин
Жанр: Драма/Криминален

Окръг Мидсъмър печели ужасяваща слава, като регистрира над 270 смъртни случая само за последните 17 години. Зад тези потресаващи данни стоят действията на особено отмъстителните жители на старомодната английска провинция. Харизматичният Нийл Дъджън в ролята на главен инспектор Джон Барнаби си партнира с детектив Чарли Нелсън, за да разкрие извършителите на убийствата в смразяващия Мидсъмър.  

В ролите: Нийл Дъджън, Фиона Долман

Военни престъпления: Ню Орлиънс, сезон 4
Премиера: 8 април 2021 г., 21:05 ч.
Излъчване: От понеделник до петък от 21:05 ч.
Времетраене: 60 мин
Жанр: Драма/Криминален

Четвърти сезон на „Военни престъпления: Ню Орлиънс“ е сезонът на последствията. След безразсъдните и опасни действия на специален агент Прайд (Скот Бакула) за сваляне на кмета Хамилтън, Прайд и екипът му ще се изправят пред нови предизвикателства както в работата, така и в личния си живот. 

В ролите: Скот Бакула, Лукас Блек


Убийства в рая, сезон 10
Премиера: 22 април 2021 г., 22:00 ч.
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 ч.
Времетраене: 60 мин
Жанр: Драма/Криминален

Изключително популярната драматична поредица се завръща за своя десети, юбилеен сезон с добре позната комбинация от заплетени убийства, интригуващи загадки и популярни гост-звезди. В новите епизоди ни очакват някои големи изненади, като завръщането на любимката на публиката – детектив Флорънс Касел. След като е убедена, че е преодоляла смъртта на годеника си, който умира преди две години, тя се връща на работа, където я очаква сблъсък с новия ѝ шеф Невил. Докато се опитват да се сработят, между тях започват да прехвърчат искри. Погълнат от ежедневието, Невил осъзнава, че не оценява живота на живописния остров Сейнт Мари. Затова решава да преоткрие щастието и красотата на мястото с помощта на Флорънс. Но дали Невил наистина е създаден за живот в тропиците и възможна ли е тази романтична връзка, предстои да разберем. 

В ролите: Ралф Литъл, Жозефин Жобер

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини