От х:

Днес в x:

Акцентите по National Geographic през април

В дивата пустош с Беър Грилс, сезон 6 (7 еп. по 60 мин)
Премиера: 18 април 2021 г. от 22:00 ч. 
Излъчване: Всяка неделя от 22:00 ч. 

Специалистът по оцеляване Беър Грилс се завръща в дивата природа заедно с някои от най-обичаните звезди на Холивуд. От супергерои на Марвел до награждавани водещи, всяка седмица една знаменитост поема към пустошта с Беър през някои от най-опасните и екстремни места на планетата. Като екип, те трябва да разчитат на уменията си за оцеляване, докато същевременно разширяват границите на своите физически и психически възможности, за да преодолеят и най-предизвикателните препятствия. 

Разследване на самолетни катастрофи, сезон 20 (10 еп. по 60 мин)
Премиера: 5 април 2021 г. от 22:00 ч.
Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 ч. 

Всеки път, когато самолет катастрофира, светът, както и експертите, чиято работа е да разберат какво се е случило, обръщат поглед към тези събития. Поредицата „Разследване на самолетни катастрофи“ разкрива истината за най-известните авиопроизшествия. Епизодите включват разкази на очевидци, възстановки, модерни CGI изображения, както и интервюта с разследващите специалисти, които са разкрили какво всъщност се е объркало. 

Сървайвър: Обратно към примитивното, сезон 5 (8 еп. по 60 мин.)
Премиера: 25 април 2021 г. от 21:00 часа
Излъчване: Всяка неделя от 21:00 часа

Хейзън Одел пътува до някои от най-екстремните места, за да се срещне с местните племена и да усвои техниките им за оцеляване. Въоръжен с тези нови умения, той се отправя към необятната природа сам, борейки се с джунглите на Суринам и Перу в Южна Америка, облачните гори в северен Лаос, варовиковите скали във Филипините и джунглите из Малайския полуостров и Папуа Нова Гвинея. 

Фабрика за храна, сезон 4 (26 еп. по 30 мин.)
Премиера: 15 април 2021 г. от 19:00 и 19:30 ч.
Излъчване: От понеделник до петък от 19:00 и 19:30 ч.

Зад всяка опаковка чипс, кен бира, блокче шоколад и пакет хляб стои индустриална поточна линия, отвеждаща всеки продукт до масовия потребител. Поредицата надниква зад кулисите на необикновения, интригуващ процес на производството на любими храни.

Най-опасните ситуации в света, сезон 1 (13 еп. по 60 мин.)
Премиера: 19 април 2021 г. от 21:00 ч. 
Излъчване: Всеки понеделник от 21:00 ч. 

„Най-опасните ситуации в света“ е поредица, посветена на драматични видео клипове, като всеки епизод се фокусира върху отделна тема. Ще видим спиращи дъха кадри от всевъзможни ситуации – от инциденти при извършването на разрушителни дейности до шофьор, получил удар, докато превозва пълен с пътници автобус.

Поредицата е много повече от колекция от невероятни клипове. Тя включва лични истории от лица, замесени или засегнати от инцидент, представен в предаването. Задълбочените интервюта позволяват на публиката да разбере контекста на клипа и предисторията на човека. Например, един акробатичен пилот посочва нуждата си от адреналин като причината, поради която избира тази рискована професия, довела до почти фатален инцидент, свързан с отказал двигател във въздуха. 

„Най-опасните ситуации в света“ се фокусира върху ключови моменти и инциденти, като заедно с това използва и други, също толкова драматични кадри, които придружават основните истории. Тези кадри са обогатени и с информативни интервюта с експерти и професионалисти в дадените области. Например, клиничен психолог обяснява причината, поради която хората губят съзнание от страх или паника, след като гледат клип с момиче, припаднало на въртележка в увеселителен парк. 

Изграждането на контекст и история около всеки невероятен инцидент създава по-силна връзка с публиката с помощта на интервюта, драматичен саундтрак и увличаща гледна точка. В резултат на това, клиповете се усещат като още по-ужасяващи, вълнуващи или изумителни.

Изключителни инженерни постижения, сезон 2 (5 еп. по 60 мин.)
Премиера: 9 април 2021 г. от 22:00 ч.
Излъчване: Всеки петък от 22:00 ч. 

Поредицата ни отвежда зад кулисите на изключително любопитния производствен процес на най-вълнуващите превозни средства в света, при които иновацията и техническите постижения са обединени в едно – от най-големите кораби до най-модерните самолети, от гигантски завод за камиони до фабрика за бронирани коли. Епизодите са изпълнени с много вълнуващи кадри. 

Марсоходът Пърсивиърънс (120 мин.) 
Премиера: 12 април, понеделник, от 20:00 ч.

Предаването ни отвежда в Лабораторията за реактивно задвижване (Jet Propulsion Laboratory) на НАСА, за да проследим създаването на марсохода "Пърсивиърънс".

Сервиз SOS 9 (10 еп. по 60 мин. + 1 еп. от сезон 8) 
Премиера: 16 април 2021 г. от 21:00 ч.
Излъчване: Всеки петък от 21:00 ч. 

Любимите на всички автомобилни ентусиасти продължават да трансформират разнебитени ръждясали бараки в сбъднати мечти за нищо неподозиращите им собственици. В този сезон Тим и Физ се заемат с някои от най-предизвикателните реставрации досега и успяват да покажат едни най-затрогващите изненади. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини