От х:

Днес в x:

Стрелба в супермаркет в Колорадо, 10 жертви

При стрелба в Боулдър, Колорадо са убити десет души, включително един полицай, съобщи местната полиция в Twitter. Загиналият офицер, 51-годишният Ерик Тъли, който работи в полицията от 2010 г., е един от първите, пристигнали на мястото.

Полицията уточни, че задържаният преди това заподозрян е предполагаемият стрелец, той е ранен. Окръжният прокурор Майкъл Догърти се ангажира да направи всичко необходимо, за да получи справедливост.

"С цялото си сърце съм с жертвите на този инцидент. Благодарен съм на служителите, които се отзоваха", каза шефът на полицията в Боулдър Марис Херолд.

Мотивите на стрелеца все още не са ясни.

На 22 март неизвестно лице откри огън в супермаркет в южната част на Боулдър. Още двама офицери са ранени. Според съобщения в медиите първо неизвестно лице е открило огън на паркинга на магазина, а след това е влязло вътре. Тялото на една от жертвите е намерено на паркинга. Там е открит и автомобил с калъф за пушка. Според ABC News, а когато полицията пристигнала там, неизвестното лице започнало да стреля по тях. Медиите съобщиха, че по-късно мъж е изведен от сградата с белезници, той е без риза и с окървавен крак.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини