От х:

Днес в x:

ОФК „Хасково” изпусна победата срещу „Ямбол”

Изображение 1 от 6

    ОФК „Хасково” посрещна „Ямбол” в мач от 22-ия кръг от Трета югоизточна лига. Двубоят се игра в Харманли, тъй като теренът на „Ямача” все още не е възстановен.

    Символичните домакини започнаха по-агресивно срещата, но въпреки това, в резултата поведоха футболистите от Ямбол. При една от редките атаки на гостите и центриране ниско по земята, Бейсим Бейсим не се ориентира по най-добрия начин и си отбеляза автогол. По-късно футболистите на Живко Иробалиев се опитаха да стигнат до изравнителен гол, но до почивката попадение така и не падна.

    След подновяване на играта, „Хасково” продължи да е по-добрият отбор на терена. При една от атаките, червено-белите успяха да изравнят. Точен за 1:1 бе нападателят Джан Халим в 57-та минута. До края на мача футболистите на „Хасково” продължиха да търсят победния гол, но направиха няколко пропуски от изгодни ситуации. В крайна сметка мачът завърши с равенство.

    В следващия кръг ОФК „Хасково” отново ще е домакин, но срещу „Левски” (Карлово). Срещата е на 27 март от 15 часа в Харманли.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      88
      88
      7 -4
      23:43, 20 мар 2021
      Aз доколкото разбрах,Ямбол са изпуснали Хасково.
      • Ге
        Георги Йовчев
        2 0
        14:03, 21 мар 2021
        Грешно си разбрал 75м.Ямбол не излезе от пеналта си горе-долу на голлинията бяха не минаха центъра най-слабият отбор в групата вредят на футбола
    • 2
      69
      69
      1 0
      07:37, 22 мар 2021
      Тва не са футболисти, а брадясали манекенки, които въртят кючеци по терена. Не ли ви е срам, бе?
    Последни новини