От х:

Днес в x:

27 °C

Кметът Дечев и общински служители с грамоти за подкрепа към Съюза на военноинвалидите

Изображение 1 от 6

  Кметът на община Хасково Станислав Дечев беше удостоен с грамота и почетен знак от Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите в България. Отличията се присъждат за социалната подкрепа и работа с членовете на Съюза в Хасково, съобщиха от общинската администрация.

  Организацията обединява военноинвалиди и пострадали по време на изпълнение на войнските си задължения, както и техните родители, съпрузи и деца. От тяхно име днес председателят на Управителния съвет Ненка Събева и председателят на Контролния съвет на организацията Екатерина Митева благодариха на кмета Станислав Дечев и му връчиха почетните отличия по повод 105 години от създаването на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите в България.

  „Благодарим за Вашето голямо сърце и сме дълбоко признателни за Вашата обществена, държавническа, социална дейност по отношение на членовете ни – военноинвалиди и военнопострадали. Поздравяваме Ви с нашия 105-годишен девиз „Всичко за България“, пише в паметния адрес, връчен днес на кмета на община Хасково.

  За социалната ангажираност и заслуги за осигуряване на социална помощ на членовете на съюза с грамоти бяха отличени още началникът на отдел „Социални дейности“ в община Хасково Златка Караджова и главният експерт „Социални дейности“ Маргарита Георгиева.

  От началото на пандемията от COVID-19 община Хасково, по споразумение с Министерството на отбраната, доставя храна по домовете на близо 70 членове на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите - дружество „Военноинвалид“.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Па
   Панаетюф Теню ут Гереня
   3 0
   17:02, 17 мар 2021
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • Па
    Падне ли ГЕРБ
    2 -2
    19:53, 17 мар 2021
    Този е пътник
   • Па
    Паржу
    0 0
    04:37, 18 мар 2021
    Ало, цензурата, що махнахте коментара?
    Звъннаха ви по телефона и веднага се над¥***те.
  • 2
   Ох
   Ох. Запаса.
   5 -2
   18:28, 17 мар 2021
   Тъста на Станиславчо е пенсиониран оз полковник от доста годинки и нищо чудно да е кандидат за инвалид или се прави на пострадал . И най логично е да са измислили някоя схема със зетчето като мед за усвояване на средства. И всичко е толкова плитко измислено, на русата Златка мъжлето върти една полулегална фирмичка "Дебисея" и колко му е да изперат някоя и друга паричка.....
  • 3
   И
   И
   2 0
   08:55, 18 мар 2021
   Да вижда се кмета Дечев сее зараза...
  Последни новини