От х:

Днес в x:

16 °C

Кметът Дечев и общински служители с грамоти за подкрепа към Съюза на военноинвалидите

Изображение 1 от 6

  Кметът на община Хасково Станислав Дечев беше удостоен с грамота и почетен знак от Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите в България. Отличията се присъждат за социалната подкрепа и работа с членовете на Съюза в Хасково, съобщиха от общинската администрация.

  Организацията обединява военноинвалиди и пострадали по време на изпълнение на войнските си задължения, както и техните родители, съпрузи и деца. От тяхно име днес председателят на Управителния съвет Ненка Събева и председателят на Контролния съвет на организацията Екатерина Митева благодариха на кмета Станислав Дечев и му връчиха почетните отличия по повод 105 години от създаването на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите в България.

  „Благодарим за Вашето голямо сърце и сме дълбоко признателни за Вашата обществена, държавническа, социална дейност по отношение на членовете ни – военноинвалиди и военнопострадали. Поздравяваме Ви с нашия 105-годишен девиз „Всичко за България“, пише в паметния адрес, връчен днес на кмета на община Хасково.

  За социалната ангажираност и заслуги за осигуряване на социална помощ на членовете на съюза с грамоти бяха отличени още началникът на отдел „Социални дейности“ в община Хасково Златка Караджова и главният експерт „Социални дейности“ Маргарита Георгиева.

  От началото на пандемията от COVID-19 община Хасково, по споразумение с Министерството на отбраната, доставя храна по домовете на близо 70 членове на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите - дружество „Военноинвалид“.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Па
   Панаетюф Теню ут Гереня
   3 0
   17:02, 17 мар 2021
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • Па
    Падне ли ГЕРБ
    2 -2
    19:53, 17 мар 2021
    Този е пътник
   • Па
    Паржу
    0 0
    04:37, 18 мар 2021
    Ало, цензурата, що махнахте коментара?
    Звъннаха ви по телефона и веднага се над¥***те.
  • 2
   Ох
   Ох. Запаса.
   5 -2
   18:28, 17 мар 2021
   Тъста на Станиславчо е пенсиониран оз полковник от доста годинки и нищо чудно да е кандидат за инвалид или се прави на пострадал . И най логично е да са измислили някоя схема със зетчето като мед за усвояване на средства. И всичко е толкова плитко измислено, на русата Златка мъжлето върти една полулегална фирмичка "Дебисея" и колко му е да изперат някоя и друга паричка.....
  • 3
   И
   И
   2 0
   08:55, 18 мар 2021
   Да вижда се кмета Дечев сее зараза...

  Хороскоп за 10.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Без близките си хора ще се чувствате самотни и неудовлетворени. Те ви дават сили и подкрепят, което се отразява добре на духа ви. Намерете време и довършете задачите, които планирате за деня, без да се разпилявате в много посоки. Хранете се здравословно, не прекалявайте с алкохола и търсете изход в затрудненията си.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Подхождате сериозно и отговорно към професионалните си ангажименти и това е чудесна предпоставка за бъдещите ви успехи. Имайте предвид нещата, които могат да изникнат в последния момент. Постарайте се да пестите силите си, и не се хабете заради чуждите грешки. Но и не натоварвайте околните с излишни приказки.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Още преди да се захванете с конкретни действия обмислете всяка своя стъпка. Не действайте прибързано, за да не изпуснете златна възможност. Ако се колебаете дали да поискате съвет или не по - добре изберете първото.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Съсредоточете се. Витаете някъде и пропускате важни неща. Не взимате присърце критиката на околните, но в случая е полезно да се вслушате в думите им. У дома ви очаква спокойствие и не е чудно ако се изкушите да не го напускате. Все пак не винаги най-лесният избор е най-добрият.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ситуациите ще се менят динамично и ще ви поднесат вълнуващи моменти. Емоциите ще са в повече, но не разкривайте сърцето си пред хора, които малко познавате. Това ще ви спести неприятности, защото със сигурност в обкръжението ви има хора, които мислят различно от вас. Вечерта ще се разтоварите от стреса по свой начин.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Опитайте да владеете емоциите си днес. Във важен момент ще се наложи да разчитате главно на трезвата си преценка. В противен случай ще имате сериозни неприятности. Няма да ви е трудно да предвиждате събитията и да се подготвите адекватно. Нужно ви е малко спокойствие и търпение за да постигнете целите си.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  С проявената от вас активност ще подобрите финансите си и не на последно място отношенията с близките ви. Навреме ще свършите плануваното и дори повече от това, което сте предвидили, така, че да ви остане време и за почивка. Вгледайте се в партньора си, отгатнете желанията му и му помогнете да ги постигне.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Здравословни проблеми на близък човек ще занимават мислите ви днес. Запазете спокойствието си, всичко е преодолимо. Прекарвайте повече време на чист въздух и търсете компанията на приятни, не натоварващи ви хора. Също така се пазете от недоразумения и не давайте мнение, без някой да иска това от вас.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Стремежът ви към предизвикателства и приключения ще ви въвлече в интересни ситуации днес. Възможно е да ви се открият нови и неподозирани възможности за реализация. Находчивостта и трезвата ви преценка ще ви помогнат да направите най-добрия избор.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Вероятно мнозина от вас копнеят за почивка и при малко повече късмет днес ще успеят да си я осигурят. С дипломатичност и находчивост ще съумеете да заобиколите някои на пръв поглед неотложни ангажименти и ще откраднете този ден само за вас.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Професионалната ви работа се развива успешно. Проектът ви ще бъде одобрен и финансиран от високопоставено място, и това ще ви даде възможност за бъдещо развитие. Не пренебрегвайте и помощта, която ви се предлага от колега, много скоро може да имате нужда от нея.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Различни по вибрации емоции ще насищат деня ви, но е сигурно, че няма да скучаете. Очакванията ви са за повече във финансовата сфера, но бъдете доволни и от това. Предпазливостта ще ви бъде полезна във всяко едно отношение. Не пренебрегвайте чувствата на човека до вас, отнесете се с уважение, ако не погледът ви е насочен другаде.
  10 апр 2021
  Последни новини