От х:

Днес в x:

Кметът Дечев и общински служители с грамоти за подкрепа към Съюза на военноинвалидите

Изображение 1 от 6

    Кметът на община Хасково Станислав Дечев беше удостоен с грамота и почетен знак от Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите в България. Отличията се присъждат за социалната подкрепа и работа с членовете на Съюза в Хасково, съобщиха от общинската администрация.

    Организацията обединява военноинвалиди и пострадали по време на изпълнение на войнските си задължения, както и техните родители, съпрузи и деца. От тяхно име днес председателят на Управителния съвет Ненка Събева и председателят на Контролния съвет на организацията Екатерина Митева благодариха на кмета Станислав Дечев и му връчиха почетните отличия по повод 105 години от създаването на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите в България.

    „Благодарим за Вашето голямо сърце и сме дълбоко признателни за Вашата обществена, държавническа, социална дейност по отношение на членовете ни – военноинвалиди и военнопострадали. Поздравяваме Ви с нашия 105-годишен девиз „Всичко за България“, пише в паметния адрес, връчен днес на кмета на община Хасково.

    За социалната ангажираност и заслуги за осигуряване на социална помощ на членовете на съюза с грамоти бяха отличени още началникът на отдел „Социални дейности“ в община Хасково Златка Караджова и главният експерт „Социални дейности“ Маргарита Георгиева.

    От началото на пандемията от COVID-19 община Хасково, по споразумение с Министерството на отбраната, доставя храна по домовете на близо 70 членове на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите - дружество „Военноинвалид“.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Па
      Панаетюф Теню ут Гереня
      3 0
      17:02, 17 мар 2021
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
      • Па
        Падне ли ГЕРБ
        2 -2
        19:53, 17 мар 2021
        Този е пътник
      • Па
        Паржу
        0 0
        04:37, 18 мар 2021
        Ало, цензурата, що махнахте коментара?
        Звъннаха ви по телефона и веднага се над¥***те.
    • 2
      Ох
      Ох. Запаса.
      5 -2
      18:28, 17 мар 2021
      Тъста на Станиславчо е пенсиониран оз полковник от доста годинки и нищо чудно да е кандидат за инвалид или се прави на пострадал . И най логично е да са измислили някоя схема със зетчето като мед за усвояване на средства. И всичко е толкова плитко измислено, на русата Златка мъжлето върти една полулегална фирмичка "Дебисея" и колко му е да изперат някоя и друга паричка.....
    • 3
      И
      И
      2 0
      08:55, 18 мар 2021
      Да вижда се кмета Дечев сее зараза...
    Последни новини