От х:

Днес в x:

БМВ блъсна 5-годишно, кола мина през крака на пешеходец в Хасково

5-годишно момче пострада при катастрофа в хасковското село Конуш, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. На 13-ти в 18:10 часа, 42-годишен водач на БМВ се е движил в посока Хасково. При наличие на деца на пътя, не е намалил скоростта и е ударил неправилно пресичащото от ляво надясно момченце от селото. Детето е транспортирано в МБАЛ-Хасково, където медиците констатирали контузно-разкъсно нараняване на главата. Прегледано е и е освободено за домашно лечение. Съставен e акт.

Същия ден е пострадал и 25-годишен пешеходец, но при друг инцидент в Хасково. На 13-ти в 14:45 часа в складова база „Теда“ е осъществено произшествие с лек автомобил Мазда, шофиран от 40-годишен. При разминаване с товарен автомобил, водачът на леката кола не е оставил достатъчно разстояние между двете коли и частично е минал през стъпалото на левия крак на пешеходеца, който рязко е сменил посоката си на движение. Последният е с леки болки в областта на пръстите на крака. Отказал е лечение. Съставен е акт.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ко
    Коко
    5 -1
    18:21, 15 мар 2021
    Детето е трябвало да бъде държано за ръка! 5 годишно как ще пресича само??? Сега майката дето е била с него, да отнесе наказание!
Последни новини