От х:

Днес в x:

„Родопа“ спечели точка при гостуването си на „Левски“ в Карлово

Изображение 1 от 3

    „Родопа“(Смолян) спечели точка при гостуването си на „Левски“(Карлово). Двубоят от 20-ия кръг на първенството на Трета лига-Югоизточна група завърши при резултат 2:2.
    Първи до гола стигна отборът от Смолян още в самото начало на двубоя, когато Иван Ангелов успя да открие резултата, след разбъркване пред противниковата врата. Последва гол на Никола Попов, който изненада вратаря на „Родопа“ Стелиян Ангелов с удар от фал от над 30 метра.  Лъчезар Лясков направи резултата 2:1 за „Левски“(Карлово). За съжаление и за двете попадения стражът на отбора от Смолян носи вина. Изравнителният гол за „Родопа“ падна в края на втората част на мача, когато капитанът на тима Теодор Стефанов отново показа класа и заби топката в противниковата врата от пряк свободен удар.
    И двата отбора показаха мъжка игра, като не липсваха опасни ситуации и пред двете врати. През първата част, футболистите на „Родопа“ изработиха две чисти голови ситуации, като при едната Владимир Драмалиев беше на около пет метра пред вратата на домакините, но вместо да стреля се е засуети.
    С контузия от двубоя е Даниел Кутев, който напусна мача още в 30-тата та минута.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини