От х:

Днес в x:

1200 трибагреника раздават утре на малчуганите от детските градини в димитровградско

Нова патриотична инициатива  от кампанията "Обичам България", обърната към най-малките жители, стартира община Димитровград тази година. Всяко дете в детските градини ще получи по повод Националния празник на Република България хартиено флагче с българския трикольор. Така общината разширява своята патриотична кампания, която реализира вече за единадесета поредна година. В навечерието на Националния празник, всяко дете в общината ще се прибере у дома с българското знаме. 1200 знаменца ще бъдат раздадени в детските градини утре.

За девета поредна година в навечерието на Националният празник на Република България гражданите, ползващи административни услуги от общината, ще получат българското знаме в размери 70/90 см. Знамената ще се раздават в Общинският център за услуги и информация на гражданите в общинска администрация и в касовия салон на отдел "Приходи". На сградата на общината, която е и най-високата административна сграда, ще бъде спуснат 30-метров трибагреник.

Патриотичната кампания на кмета на общината Иво Димов през годините обхвана училища, детски градини, читалища и пенсионерски клубове. Така във всяка класна стая в училищата в община Димитровград и детските градини има българското знаме, а утре и всяко детенце в общината ще отнесе у дома трибагреника.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ка
    Каква
    1 0
    17:03, 2 мар 2021
    Каква ти патриотична кампания е подхванал този кмет след като не знае от кого сме освободени на 3 Март. Вижте му делата, а не байрячета да раздава. С чужда пита помен прави. Вижте му обръщението към гражданите на Димитровград. Имали сме много освобождения, от гръцко ли, от турско ли , от византийско ли ? Патриот е душа дава, но душата на народа! Такива патриоте мноого се навъдиха.

Случаен виц

Последни новини