От х:

Днес в x:

8 °C

Първият млечен магазин в Хасково

Първият млечен фермерски магазин в Хасково предлага на своите клиенти богата гама домашни, натурални млечни продукти на ферма „Чифликь”, с. Добрич. Бъдете винаги първи! Харесайте страницата ни, за да научавате най-новите ни предложения и промоции преди другите: https://www.facebook.com/FermaChiflik

От основаването си преди 10 години до сега, ферма „Чифликь” произвежда само органик продукти, които са от собствено краве мляко: домашно сирене, ръчно месен кашкавал, кисело мляко, катък, бърканица, масло и всичко по поръчка на клиента.

В изградената малка, домашна работилница процеса е 90% ръчен и автентичността на производствения цикъл се спазва до най-финия детайл.

Земеделски производител Илия Вълчев създава първата ферма в България за домашно производство, регистрирана по Наредба №26.

Към настоящия момент фермата е в процес на сертифициране за Био производство. Ето продуктите, които може да закупите от свежата витрина на Млечен магазин Хасково: 

 • домашно зряло сирене (над 2 месеца)
 • свежо сирене (прясно)
 • катък 0,500 и килограм опаковка
 • ръчно месен кашкавал (отлежал над 3 месеца)
 • пресен кашкавал във вакуум опаковка
 • отлежал или пресен кашкавал от пита
 • масло
 • прясно мляко (100% натурално)
 • кисело мляко
 • бърканица
 • извара

В магазина се предлагат и Ваучери на млечно Асорти.

Основателите и екипа на ферма „Чифликь” се стремят да запазят българските традиции и ценности, знания и опит натрупани през годините, влагайки ги в основата на това бутиково производство. Гарантират, че всички продукти са с „етикет”: органично, натурално, истинско, без стабилизатори, „за да сме сигурни, че предлагаме най- доброто!”

Тази органик палитра, производство на ферма „Чифликь”, с. Добрич прави Млечен магазин Хасково уникален за района ни.

Добре дошли в Млечен магазин Хасково! Посетете ни на адрес:
https://g.page/MilkyShopHaskovo?share

Бъдете винаги първи! Харесайте страницата ни, за да научавате най-новите ни предложения и промоции преди другите: 
https://www.facebook.com/FermaChiflik

Хороскоп за 13.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Постепенно навлизате в добра физическа и психическа форма и желанието ви за промяна се засилва с всеки изминат ден. Това ви подтиква да насочите енергията си в позитивна насока. Няма да ви липсват възможности за развитие на потенциала, просто трябва да се мобилизирате и да действате.
13 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Добро развитие на делата ви и приятелски сбирки, но които ще ви подскажат великолепни идеи. Други ще мислят над възможностите за бизнес, а няма да липсват и такива, които ще положат специални грижи по опазване на имуществото си. Към партньора си бъдете ведри и не го пренебрегвайте, ако някъде другаде са отнесени мислите ви.
13 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Атмосферата на дома ще ви зарежда с добри очаквания, но и не само тя. Развитията през последните дни ще ви подтикнат към конкретни действия, свързани с предстоящо пътуване или друга делова активност. Други ще продължат с професионалната си подготовка, отдавайки значение на нови моменти в нея.
13 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Поставяте си високи цели, които изискват последователни действия и упорство, за да стигнете до желаните резултати. Подобряване на материалното състояние за онези от вас, които не щадят времето и силите си. Бъдете добри с всички и най-вече с хората от обкръжението ви, те милеят най-много за вас. Отнесете се към предложенията им конструктивно и ще си спестите недоразумения.
13 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
С лекота ще постигате всичко, с което се захващате днес. Възползвайте се от шанса, но не злоупотребявайте с късмета си. В добра физическа форма сте, самочувствието ви е добро и това ви прави още по-витални. С доброто си настроение влияете положително и на финансовото си състояние.
13 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Без излишна суета ще работите и придвижвате делата си в посоката, която желаете. Покажете на недоброжелателите си, че компанията им няма да ви липсва. Позитивното ви мислене ще ви помогне да неутрализирате лошите енергии покрай вас и по-бързо да приключите с нещата, които не ви носят добро настроение.
13 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Понижено настроение и раздразнителност ще се забелязват у много от вас днес. Причините са комплексни, но като основна е липсата на трайна трудова заетост. Уморени сте от несигурността и безпаричието, но това не е причина да се отказвате от правата си. Вниквайки в подробностите, ще прецизирате всичко и ще намерите по-бързо решение на проблема си.
13 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Развитията през последните дни влияят върху желанието ви за изяви. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. В живота на някои от вас ще се появи нов човек, чиято роля ще бъде значима. Не пренебрегвайте онези, които показват добрите си намерения към вас.
13 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
При вас шансовете ви за успех в домогванията ви към вниманието и чувствата на една определена личност са твърде оскъдни. За момента запазете съществуващото положение, за да не го изгубите и него. Ще имате хубави събития, които ще разнообразят деня ви и ще ви заредят с очаквания.Не анализирайте прекалено много нещата, защото ще изгубите очарованието на мига.
13 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Служебни ангажименти ще запълнят времето на много от вас. Но най-добре ще се почувствате, ако използвате деня за почивка и не мислите за проблемите. Можете да сте полезни и на други, не отказвайте съдействието си. Допирът с природата и чистият въздух ще ви се отразят добре и ще мобилизират силите ви.
13 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще инициирате срещи с хора, които биха ви помогнали да се справите по-добре с проекта, над който работите. Финансовите ви проблеми ще намерят решението си и с подкрепата на добре подбрани приятели, намерете пътя към тях. Ще преборите стреса с релаксиращи масажи, спортни занимания или в компанията на любим човек.
13 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Предстоят ви важни промени в личен план. Преценете добре приоритетите си и не се колебайте да действайте. Не обръщайте внимание на пренебрежението от страна на близките си. Съвсем скоро всичко ще се промени в желаната от вас насока. Със своята проницателност и интуиция вие успявате да достигнете до скрити за другите детайли, които трябва да използвате.
13 апр 2021
Последни новини