От х:

Днес в x:

22 °C

Тази вечер стават ясни принцът и принцесата на юбилейния фашинг в Езиковата

  Тази вечер, малко преди полунощ, ще станат известни имената на принца и принцесата на юбилейния фашинг в езиковата гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“в Хасково. През 2021 година елитното училище отбелязва половин век от създаването си.

  Тази година за титлата принц и принцеса на пролетния карнавал се състезават представителите на паралелките с немски език от 11А клас- Лора и Атанас и от 11Б - Десислава и Иван.

  Предпочитанията си за една от двойките онлайн дават учителите и учениците от гимназията в рамките на 48-часово гласуване. Креативни и инициативни-това са техните силни страни, казват за себе си кандидатите Лора и Атанас в предварително подготвено видео. И добавят, че за тях би било чест да организират юбилейното шоу.

  Деси и Иван обаче им отговарят във онлайн презентацията, че за тях купона е приоритет и затова ще се справят отлично със събитието в условия на пандемия, като това им дава по-голяма мотивация да го организират така, че да е по-атрактивно и зрелищно за съучениците им.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Гр
   Граматиков
   8 -2
   18:13, 23 фев 2021
   Какво е това "ф.а.ш.и.н.г". Автомата на вашия сайто го третира като непозната дума, а вие я използвате.
  • 2
   Бр
   браво
   7 -3
   18:17, 23 фев 2021
   В тая гимназия има материал за фа.ш.и.н.г.о.в.а.не. И ф.а.ш.и.н.г.овчици има.
  • 3
   Ба
   Бахти тъпия Живот
   5 -4
   19:11, 23 фев 2021
   в Ка-ун-ь-дере
  • 4
   Ду
   Дучето
   8 -1
   19:16, 23 фев 2021
   Идва от думата fashing на немски означава карнавал а на италиянски дума много близка до фашизъм. Няма ли си българска дума за този празник?
   • са известни като черни - погански - дни и тогава играят Кукерите
    .........
    А Фашинга си е обикновено чуждо-поклоничество :)))
  • 5
   Ко
   Кочо Пръча
   1 -1
   12:22, 24 фев 2021
   фИшинг (да ходят за риба) принцовете и фистинг същевременно за принцесите.
  • 6
   Дж
   ДжериКо
   2 -7
   12:23, 24 фев 2021
   десислава ако гласуват за нея всички на които го е... Виж коментара

  Хороскоп за 18.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Няма да ви липсва самочувствие и то ще се отразява на работата ви днес. Затрудненията ще ги преодолявате по-леко и ще продължавате да търсите предизвикателства, достойни за вниманието ви. Нещата ви ще са наред и ще вървите спокойни напред. Интересуваща ви личност ще отговори на вниманието ви и ще узнаете намеренията й.
  18 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Без колебание ще пресечете нечии опити да ви отклонят от намеренията ви днес. Вложили сте достатъчно енергия и няма да допуснете работата ви да пропадне. Мотивирани сте да приключите навреме започнатото, още повече, че очакванията ви са големи. В личен план ви очаква събитие с добър изход за вас.
  18 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  От днешния ден може да зависи и успеха на по-нататъшната ви работа. Нужен ви е повече реализъм и трезва преценка за нещата. Тогава едва ли ще срещнете трудности при решаването на проблемите. Можете да се доверите на човек от обкръжението си. Това ще ви свали част от напрежението, което ви се събира напоследък.
  18 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Съобразявайки се с развитието на събитията и своето място в тях, ще вземате решенията си в движение. Не по-малко внимание ще отделяте и на проблемите на околните. Подкрепата ви ще се цени, получавайки в замяна уважение и подобаващ реванш. Занимаващите се с право, бизнес, енергетика ще имат своите силни изяви.
  18 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще запазите отговорното си отношение към преките си задължения, но няма да криете и търсенията си. Внимателно ще проучвате новите възможности и ще пристъпвате към реализацията им с премерен риск. Ще привлечете към себе си нови хора, запознавайки ги с намеренията си и в съдружие с някои от тях ще реализирате плановете си.
  18 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Не се отчайвайте ако делата ви не вървят по план. Имате време да осмислите всичко и да прецените местата, където бъркате. Посъветвайте се с вашите близки хора, те могат да ви дадат ценни напътствия и неоценима подкрепа.
  18 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Постарайте се днес да не се нагърбите наведнъж с всичко, което трябва да свършите, защото едва ли ще успеете да постигнете плановете си. Действайте постепенно, като споделяте работата си с хората около вас. Ще се учудите на готовността, с която ще се отзоват околните. Бъдете предпазливи в личните ви взаимоотношения, възможни са спорове.
  18 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Проявявате настойчивост днес когато ви се налага да се справяте с даден проблем. Откривате най-доброто решение, за което и хората около вас ще ви бъдат благодарни. В личен план на някои от вас предстои взимането на нелеко решение. Вслушайте се в съветите на околните, но не допускайте те да ви влияят твърде много когато става дума за вашия личен живот.
  18 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С много от действията си ще благоприятствате финансовото си, психическо и духовно равновесие. Прагматичните Стрелци ще помислят и за подходящи инвестиции, но се пазете от авантюри. Служебно пътуване ще ви обогати с нови впечатления и ще повиши възможностите пред вас за професионално развитие.
  18 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Успявате без проблеми да се справите с голяма част от задачите, които сте планирали. Малко неща ще са в състояние да ви попречат да направите онова, което сте решили. Такива днес едва ли ще срещнете. В личен план се надявате на повече, отколкото реално в момента можете да получите.
  18 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Време е да се действа, ако се оставите в плен на колебанията, ще се изгубите. Ще ви се даде избор, от вас зависи да го направите най-добрия. Ще спечелите нечие доверие и ще убедите някого в предимствата на доводите си. На дамите им предстои да изживеят романтичен уикенд.
  18 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Финансовите притеснения, които присъстваха в живота ви са на път да отшумят. Материални придобивки, погасяване на задължения и други. Изразен късмет и любовни сполуки. Постиженията в професионалната сфера също ще ви носят удовлетворение. Предстоящо пътуване ще ви постави в трескава подготовка.
  18 май 2021
  Последни новини