От х:

Днес в x:

Ученици представиха лапбук „По пътя на Апостола до 148 г. безсмъртие“

    По традиция основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в хасковското село Конуш отбеляза днес годишнина от гибелта на Васил Левски. Тържественото възпоменание бе под мотото „148 години безсмъртие!“.

    В честването се включиха третокласници с учителите им Анета Грозева и Мария Маринова. Любознателните млади патриоти участваха в открит урок, посветен на българския национален герой, роден на 18 юли 1837 г. в Карлово и загинал на 18 февруари 73 г. (на 35 г.). Днешното занимание бе част от серия уроци по родолюбие в училището. На него присъстваше представителят на Регионалното управление на образованието в Хасково Галина Тодорова. Тя даде изключително висока оценка за урока. Поздрави учениците и техните учителки, похвалиха се от училището.

    Днес учениците представиха и своя първи Лапбук, именуван „По пътя на Апостола до 148 години безсмъртие“. В него са включени много материали за живота и делото на Васил Левски. Малко популярното в България издание представлява хартиен лаптоп, за изработването на който третокласниците положиха старание и творчество.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Мо
      Модерни сме
      2 -2
      08:49, 20 фев 2021
      Хартиен лаптоп = хартиен компютър =дървено желязо.
    • 2
      Те
      Теодорке
      2 0
      21:02, 21 фев 2021
      Браво ма!
    Последни новини